×
9.6/10 (474 beoordelingen)

Galaxy S20 reparatie

Modelcode SM-G980 / SM-G981 / SM-G981B

Een beschadigde of defecte Samsung Galaxy S20 is niet fijn, kom dan ook snel langs voor een Samsung Galaxy S20 reparatie bij IRepair4u in Bladel. Er kan van alles defect of beschadigd raken aan jouw kostbare Samsung S20. Is het scherm van je S20 stuk gevallen of is het achterkantje gesneuveld? Geen zorgen wij maken het voor je!

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"Hij werkt weer als vanouds, hartelijk dank"
C. Hop Bladel, 30-03-2024
10/10
"Maud heeft voor mij Whatsapp in orde gemaakt en onze beide telefoons voorzien van een scherm protector. Dankjewel."
Marianne van Roey Bladel, 25-03-2024
8/10
"Snel duidelijk wat de kosten zijn, meteen doorschakelen en binnen 2 uur weer operationeel."
Porc Business B.V. Reusel , 13-03-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Meest voorkomende Samsung Galaxy S20 reparaties

De meest voorkomende reparaties van de Samsung Galaxy S20 die wij voorbij zien komen is dat het scherm of achterkantje stuk is. Wanneer je Samsung Galaxy S20 valt heb je namelijk ontzettend veel geluk als het scherm heel blijft. Echter door het kwetsbare AMOLED scherm van deze telefoon loop je de kans (of na verloop van tijd) op een zwart beeld. Zo hoeft het niet meteen te betekenen dat het scherm op zwart springt na een val. Dit kan ook beginnen met bijvoorbeeld gekleurde strepen door het scherm of een klein zwart inktvlekje. Na verloop van tijd loopt het inktvlekje uit naar een groter wordende vlek en op een gegeven moment kan het scherm zwart blijven. Met een Samsung S20 scherm reparatie uitgevoerd door onze reparateur is dit opgelost!

Lees verder

Uitstekende kwaliteit betaalt zich uit

Bij het uitvoeren van een Samsung Galaxy S20 reparatie, maken wij alleen gebruik van onderdelen van originele kwaliteit. Wij zijn van mening dat een Samsung Galaxy S20 reparatie enkel en alleen goed is uit te voeren door het gebruik van de beste kwaliteit onderdelen. Uiteraard is het zonde wanneer je veel geld hebt uitgegeven aan je S20 en om daarna deze kwaliteit te verpesten met slecht nagemaakte onderdelen.

Samsung Galaxy S20 reparatie uitgevoerd als gevolg van tevreden klanten

IRepair4u spendeert tamelijk weinig geld en energie aan dure reclames. Wij zijn daarom ook overtuigd dat de beste reclame wordt gemaakt door tevreden klanten. De medewerkers van IRepair4u zetten dan ook alles op alles om dit laatste te bewerkstelligen. Dus wanneer je bij ons langs komt voor een S20 reparatie zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij met een tevreden gevoel append en bellend de deur uitgaat. Wij zijn gevestigd op het industrieterrein in Bladel aan de Ambachtsweg 5F. Hierdoor zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor iedereen uit Bladel, Reusel, Hapert, Eersel, Hilvarenbeek en omliggende dorpen.