×
9.6/10 (250 beoordelingen)

Galaxy S20 reparatie

Modelcode SM-G980 / SM-G981 / SM-G981B

Een beschadigde of defecte Samsung Galaxy S20 is niet fijn, kom dan ook snel langs voor een Samsung Galaxy S20 reparatie bij IRepair4u in Bladel. Er kan van alles defect of beschadigd raken aan jouw kostbare Samsung S20. Is het scherm van je S20 stuk gevallen of is het achterkantje gesneuveld? Geen zorgen wij maken het voor je!

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het beeldscherm van jouw Samsung Galaxy S20 is gebroken, gebarsten, gescheurd, beschadigd of het touchscreen reageert (deels) niet meer. Of je Samsung Galaxy S20 heeft vlekken in het scherm of blijft zwart.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 1,5 uur

€ 299

Achterkant

De achterkant van jouw Samsung Galaxy S20 is gebroken en dient te worden vervangen.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 30 minuten

€ 79

Screenprotector

Laat het beeldscherm van jouw Samsung Galaxy S20 goed beveiligen met een Clearplex screenprotector: de allerbeste onder de screenprotectors. De screenprotector wordt voor jou op maat gemaakt en zorgt ervoor dat jouw Samsung altijd goed beschermd blijft.

Screenprotector

Reparatietijd: ca. 15 minuten

€ 27.50

Waterschade

Is je Samsung Galaxy S20 nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Super goede service !"
Pia Eersel, 27-06-2022
10/10
"Al jaren mijn adres voor mijn IPhone 's."
Jack Heijkoop Hoogeloon, 11-02-2022
10/10
"Klein probleempje met wat zaagsel Werd gelijk verholpen top"
Sjak Hooge mierde, 11-02-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Meest voorkomende Samsung Galaxy S20 reparaties

De meest voorkomende reparaties van de Samsung Galaxy S20 die wij voorbij zien komen is dat het scherm of achterkantje stuk is. Wanneer je Samsung Galaxy S20 valt heb je namelijk ontzettend veel geluk als het scherm heel blijft. Echter door het kwetsbare AMOLED scherm van deze telefoon loop je de kans (of na verloop van tijd) op een zwart beeld. Zo hoeft het niet meteen te betekenen dat het scherm op zwart springt na een val. Dit kan ook beginnen met bijvoorbeeld gekleurde strepen door het scherm of een klein zwart inktvlekje. Na verloop van tijd loopt het inktvlekje uit naar een groter wordende vlek en op een gegeven moment kan het scherm zwart blijven. Met een Samsung S20 scherm reparatie uitgevoerd door onze reparateur is dit opgelost!

Lees verder

Uitstekende kwaliteit betaalt zich uit

Bij het uitvoeren van een Samsung Galaxy S20 reparatie, maken wij alleen gebruik van onderdelen van originele kwaliteit. Wij zijn van mening dat een Samsung Galaxy S20 reparatie enkel en alleen goed is uit te voeren door het gebruik van de beste kwaliteit onderdelen. Uiteraard is het zonde wanneer je veel geld hebt uitgegeven aan je S20 en om daarna deze kwaliteit te verpesten met slecht nagemaakte onderdelen.

Samsung Galaxy S20 reparatie uitgevoerd als gevolg van tevreden klanten

IRepair4u spendeert tamelijk weinig geld en energie aan dure reclames. Wij zijn daarom ook overtuigd dat de beste reclame wordt gemaakt door tevreden klanten. De medewerkers van IRepair4u zetten dan ook alles op alles om dit laatste te bewerkstelligen. Dus wanneer je bij ons langs komt voor een S20 reparatie zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij met een tevreden gevoel append en bellend de deur uitgaat. Wij zijn gevestigd op het industrieterrein in Bladel aan de Ambachtsweg 5F. Hierdoor zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor iedereen uit Bladel, Reusel, Hapert, Eersel, Hilvarenbeek en omliggende dorpen.