×
9.6/10 (246 beoordelingen)

Galaxy S5 reparatie

Modelcode SM-G900F / SM-G901F / SM-G903F

Is je Samsung Galaxy S5 defect, erg vervelend! Voor een Samsung Galaxy S5 reparatie ben je bij ons aan het juiste adres. IRepair4u helpt je graag met het oplossen van een gebarsten scherm, krijg je geen beeld meer op je S5, werken de volumeknoppen niet meer of heeft je Samsung Galaxy S5 waterschade opgelopen? Hieronder vind je een overzicht van vele voorkomende Samsung Galaxy S5 reparaties waarin wij inmiddels een jarenlange ervaring in hebben opgebouwd.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het beeldscherm van jouw Samsung Galaxy S5 is gebroken, gebarsten, gescheurd, beschadigd of het touchscreen reageert (deels) niet meer. Of je Samsung Galaxy S5 heeft vlekken in het scherm of blijft zwart.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 159

Batterij

Valt je Samsung Galaxy S5 uit voordat de batterij leeg is of zijn er andere gerelateerde klachten? Zoals een erg snel leeglopende batterij of start je toestel helemaal niet meer op? Mogelijk is de batterij aan vervanging toe.

Batterij

Reparatietijd:

€ 25

Achterkant

De achterkant van jouw Samsung Galaxy S5 is gebroken en dient te worden vervangen.

Achterkant

Reparatietijd:

€ 29

Waterschade

Is je Samsung Galaxy S5 nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Hier wordt je altijd goed geholpen. Ze zijn flexibel en proberen het zo snel mogelijk voor je op te lossen!"
Erwin Bladel, 15-02-2022
10/10
"Al jaren mijn adres voor mijn IPhone 's."
Jack Heijkoop Hoogeloon, 11-02-2022
10/10
"Ik heb bij IRepair4u een mobieltje laten herstellen na een onderdompeling in water. Prima gedaan en werkt weer als van ouds. Ook heb ik via Jan een nieuw mobieltje aangeschaft waarbij h..."
Peter en Ria Lavrijsen REUSEL, 10-02-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Samsung Galaxy S5 reparatie, IRepair4u maakt je S5 weer als nieuw

De reparateur van IRepair4u kent de Samsung Galaxy S5 van binnen en buiten en is dan ook in staat perfect dit toestel te kunnen repareren wanneer een onderdeel niet goed functioneert of beschadigd is geraakt.

Lees verder

Wat kan IRepair4u repareren bij een Samsung Galaxy S5 reparatie?

IRepair4u heeft vele verschillende Samsung Galaxy S5 reparaties die ze voor je kan uitvoeren en waarmee ze jou van vele schades of ongemakken kan afhelpen. Wanneer een van de vele functietoetsen van je S5 niet meer werkt, kunnen wij deze in korte tijd voor je repareren. Daarnaast kun je ook bij ons terecht wanneer je tijdens het bellen je de persoon aan de andere kant niet meer hoort, de camera aan kapot is of wanneer je Samsung Galaxy S5 niet meer wordt opgeladen. Het zijn allemaal erg vervelende problemen die IRepair4u voor je kan oplossen door middel van een Samsung Galaxy S5 reparatie. Wanneer je problemen ondervind die niet op de website staan omschreven, neem dan gerust contact mt ons op. De kans is groot dat IRepair4u je alsnog verder kan helpen.

Samsung Galaxy S5 reparatie, IRepair4u een vertrouwd adres met goede service

Wij maken weinig reclame voor IRepair4u want goede service en diensten verkopen zich vanzelf. Door de vele reparaties die wij inmiddels hebben uitgevoerd zijn wij een vertrouwd adres geworden voor met name mensen uit de Kempen. Ons bezoekersadres bevindt zich op het industrieterrein in Bladel aan de Ambachtsweg 5F. Op deze locatie zijn wij goed bereikbaar voor mensen uit Bladel en omliggende dorpen zoals Reusel, Eersel, Bergeijk en Hilvarenbeek.