Bel ons 0497-700213
 • Samsung Galaxy S5 reparatie

 • Is je Samsung Galaxy S5 defect, erg vervelend! Voor een Samsung Galaxy S5 reparatie ben je bij ons aan het juiste adres. iRepair4u helpt je graag met het oplossen van een gebarsten scherm, krijg je geen beeld meer op je S5, werken de volumeknoppen niet meer of heeft je Samsung Galaxy S5 waterschade opgelopen? Hieronder vind je een overzicht van vele voorkomende Samsung Galaxy S5 reparaties waarin wij inmiddels een jarenlange ervaring in hebben opgebouwd. 

 • Scherm

  €179
  1 uur

 • Batterij

  €25

 • Waterschade

  €39
  schoonmaak kosten

 • Achterkant

  €29

 •  

  Samsung Galaxy S5 reparatie, iRepair4u maakt je S5 weer als nieuw

  De reparateur van iRepair4u kent de Samsung Galaxy S5 van binnen en buiten en is dan ook in staat perfect dit toestel te kunnen repareren wanneer een onderdeel niet goed functioneert of beschadigd is geraakt.  

  lees-meer

  Wat kan iRepair4u repareren bij een Samsung Galaxy S5 reparatie?

  iRepair4u heeft vele verschillende Samsung Galaxy S5 reparaties die ze voor je kan uitvoeren en waarmee ze jou van vele schades of ongemakken kan afhelpen. Wanneer een van de vele functietoetsen van je S5 niet meer werkt, kunnen wij deze in korte tijd voor je repareren. Daarnaast kun je ook bij ons terecht wanneer je tijdens het bellen je de persoon aan de andere kant niet meer hoort, de camera aan kapot is of wanneer je Samsung Galaxy S5 niet meer wordt opgeladen. Het zijn allemaal erg vervelende problemen die iRepair4u voor je kan oplossen door middel van een Samsung Galaxy S5 reparatie. Wanneer je problemen ondervind die niet op de website staan omschreven, neem dan gerust contact mt ons op. De kans is groot dat iRepair4u je alsnog verder kan helpen.  

  Samsung Galaxy S5 reparatie, iRepair4u een vertrouwd adres met goede service

  Wij maken weinig reclame voor iRepair4u want goede service en diensten verkopen zich vanzelf. Door de vele reparaties die wij inmiddels hebben uitgevoerd zijn wij een vertrouwd adres geworden voor met name mensen uit de Kempen. Ons bezoekersadres bevindt zich op het industrieterrein in Bladel aan de Ambachtsweg 5F. Op deze locatie zijn wij goed bereikbaar voor mensen uit Bladel en omliggende dorpen zoals Reusel, Eersel, Bergeijk en Hilvarenbeek.