×
9.6/10 (434 beoordelingen)

Galaxy S5 reparatie

Modelcode SM-G900F / SM-G901F / SM-G903F

Is je Samsung Galaxy S5 defect, erg vervelend! Voor een Samsung Galaxy S5 reparatie ben je bij ons aan het juiste adres. IRepair4u helpt je graag met het oplossen van een gebarsten scherm, krijg je geen beeld meer op je S5, werken de volumeknoppen niet meer of heeft je Samsung Galaxy S5 waterschade opgelopen? Hieronder vind je een overzicht van vele voorkomende Samsung Galaxy S5 reparaties waarin wij inmiddels een jarenlange ervaring in hebben opgebouwd.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Vriendelijk en goed geholpen. Jan is een echte vakman !!"
Roel Bladel , 10-01-2024
10/10
"iPad gekocht , Geïnstalleerd, overgezet van Samsung tablet Prima service ,, Klantvriendelijk"
Ria Bladel, 02-01-2024
10/10
"Vervanging achterzijde Apple iPhone 12. Goed advies met prima prijs en duidelijke afspraken. Snelle levering en montage."
Corné de Laat, 18-12-2023
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Samsung Galaxy S5 reparatie, IRepair4u maakt je S5 weer als nieuw

De reparateur van IRepair4u kent de Samsung Galaxy S5 van binnen en buiten en is dan ook in staat perfect dit toestel te kunnen repareren wanneer een onderdeel niet goed functioneert of beschadigd is geraakt.

Lees verder

Wat kan IRepair4u repareren bij een Samsung Galaxy S5 reparatie?

IRepair4u heeft vele verschillende Samsung Galaxy S5 reparaties die ze voor je kan uitvoeren en waarmee ze jou van vele schades of ongemakken kan afhelpen. Wanneer een van de vele functietoetsen van je S5 niet meer werkt, kunnen wij deze in korte tijd voor je repareren. Daarnaast kun je ook bij ons terecht wanneer je tijdens het bellen je de persoon aan de andere kant niet meer hoort, de camera aan kapot is of wanneer je Samsung Galaxy S5 niet meer wordt opgeladen. Het zijn allemaal erg vervelende problemen die IRepair4u voor je kan oplossen door middel van een Samsung Galaxy S5 reparatie. Wanneer je problemen ondervind die niet op de website staan omschreven, neem dan gerust contact mt ons op. De kans is groot dat IRepair4u je alsnog verder kan helpen.

Samsung Galaxy S5 reparatie, IRepair4u een vertrouwd adres met goede service

Wij maken weinig reclame voor IRepair4u want goede service en diensten verkopen zich vanzelf. Door de vele reparaties die wij inmiddels hebben uitgevoerd zijn wij een vertrouwd adres geworden voor met name mensen uit de Kempen. Ons bezoekersadres bevindt zich op het industrieterrein in Bladel aan de Ambachtsweg 5F. Op deze locatie zijn wij goed bereikbaar voor mensen uit Bladel en omliggende dorpen zoals Reusel, Eersel, Bergeijk en Hilvarenbeek.