Bel ons 0497-700213
 • Samsung Galaxy S6 reparatie

 • Heb jij schade aan je Samsung Galaxy S6 en wil je dit zo snel mogelijk laten repareren? iRepair4u helpt je graag verder om deze schade zo snel mogelijk voor je op te lossen. Hieronder vind je een overzicht van vele voorkomende Samsung Galaxy S6 reparaties waarin wij inmiddels een jarenlange ervaring in hebben opgebouwd.  

  Op basis van de omschrijvingen kun je alvast een inschatting maken welke Samsung Galaxy S6 reparatie voor jou van toepassing is en wat de verwachte kosten daarvan zijn. Indien je specifieke Samsung Galaxy S6 reparatie hier niet omschreven staat, kun je gerust contact met ons opnemen voor advies van je beschadigde Samsung Galaxy S6. 

 • Luidspreker

  €89
  1 uur

 • Oorspeaker

  €89
  1 uur

 • Microfoon

  €89
  1 uur

 • Koptelefoon

  €89
  1 uur

 • Moederbord

   
  op aanvraag

 •  

  Samsung Galaxy S6 reparatie alleen met kwalitatieve onderdelen

  Bovenstaande prijzen van een Samsung Galaxy S6 reparatie zijn altijd inclusief montage en 21% BTW. Daarnaast vinden wij het belangrijk om te vermelden dat wij enkel werken met onderdelen van originele Samsung kwaliteit.  

  Naar onze mening is het enkel mogelijk om een kwalitatieve reparatie uit te voeren met onderdelen van originele kwaliteit welke wij bij dezelfde leverancier inkopen als fabrikant. Dit maakt ons niet altijd de goedkoopste Samsung Galaxy S6 reparatie service maar na een reparatie bij iRepair4u heeft je toestel zowel innerlijk als uiterlijk de Samsung kwaliteit. Dit maakt dat jij vervolgens weer een lange tijd kunt genieten van je kostbare Samsung Galaxy S6.  

  lees-meer

  Samsung Galaxy S6 reparatie nodig na waterschade

  Ondertussen hebben wij veel oorzaken vernomen van vele Samsung Galaxy S6 die waterschade hebben opgelopen. Heeft jouw S6 ook waterschade opgelopen doordat je S6 een toertje mee in de wasmachine heeft gedraaid, in de wc of tijdens een festival in een plas water is gevallen of omdat je samen met je S6 bent gaan zwemmen? Het beste kun je na een van deze voorvallen je S6 uitzetten (indien dit nog mogelijk is) en je S6 in een bak met droge rijst leggen. Daarna kun je met die bak met rijst naar iRepair4u komen en kunnen wij voor je nagaan of wij de S6 kunnen repareren door middel van een reparatie.  

  3 maanden garantie na een Galaxy S6 reparatie

  Wij staan achter elke Samsung Galaxy S6 reparatie die we uitvoeren, waardoor we voor elke reparatie aan je Samsung Galaxy S6 3 maanden garantie kunnen geven. Uiteraard proberen we je ook buiten deze periode zo goed mogelijk van dienst te zijn voor het beantwoorden van al je vragen of advies. Met uitzondering van een Samsung Galaxy S6 waterschade reparatie, daar geven wij geen 3 maanden garantie op.