×
9.6/10 (236 beoordelingen)

Galaxy S6 reparatie

Modelcode SM-G920F

Op basis van de omschrijvingen kun je alvast een inschatting maken welke Samsung Galaxy S6 reparatie voor jou van toepassing is en wat de verwachte kosten daarvan zijn. Indien je specifieke Samsung Galaxy S6 reparatie hier niet omschreven staat, kun je gerust contact met ons opnemen voor advies van je beschadigde Samsung Galaxy S6.

Heb jij schade aan je Samsung Galaxy S6 en wil je dit zo snel mogelijk laten repareren? IRepair4u helpt je graag verder om deze schade zo snel mogelijk voor je op te lossen. Hieronder vind je een overzicht van vele voorkomende Samsung Galaxy S6 reparaties waarin wij inmiddels een jarenlange ervaring in hebben opgebouwd.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het beeldscherm van jouw Samsung Galaxy S6 is gebroken, gebarsten, gescheurd, beschadigd of het touchscreen reageert (deels) niet meer. Of je Samsung Galaxy S6 heeft vlekken in het scherm of blijft zwart.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 179

Achterkant

De achterkant van jouw Samsung Galaxy S6 is gebroken en dient te worden vervangen.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 30 minuten

€ 79

Aan- en uit knop

Kun je je Samsung Galaxy S6 niet meer in stand-by stand zetten? Het kan zijn dat deze vastzit of continu wordt ingedrukt.

Aan- en uit knop

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 89

Batterij

Valt je Samsung Galaxy S6 uit voordat de batterij leeg is of zijn er andere gerelateerde klachten? Zoals een erg snel leeglopende batterij of start je toestel helemaal niet meer op? Mogelijk is de batterij aan vervanging toe.

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 59

Laadpoort

Moet je veel met het oplaadkabeltje friemelen en in een bepaalde hoek leggen om ‘m op te laden? Of krijg je je telefoon helemaal niet meer opgeladen of je kunt geen verbinding meer maken met de computer.

Laadpoort

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 69

Camera achter

De camera aan de achterkant van jouw Samsung Galaxy S6 maakt geen of slechte foto’s / video’s. Ook is het mogelijk dat de camera niet goed scherp stelt.

Camera achter

Reparatietijd: ca. 1,5 uur

€ 89

Homebutton

Jouw home button werkt niet (goed) meer. Let op: na het vervangen van de home button kan het zijn dat je vingerprint sensor niet meer werkt.

Homebutton

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 69

Waterschade

Is je Samsung Galaxy S6 nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Prima service, snel en vriendelijk"
Martin Bladel, 24-03-2022
10/10
"Tot de volgende keer."
Remco Das EINDHOVEN, 12-02-2022
10/10
"Goede service, vriendelijk, snel geholpen, nooit voor gesloten deur."
Jasper van Vechel Oost- West- en Middelbeers, 10-02-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Samsung Galaxy S6 reparatie alleen met kwalitatieve onderdelen

Bovenstaande prijzen van een Samsung Galaxy S6 reparatie zijn altijd inclusief montage en 21% BTW. Daarnaast vinden wij het belangrijk om te vermelden dat wij enkel werken met onderdelen van originele Samsung kwaliteit.

Naar onze mening is het enkel mogelijk om een kwalitatieve reparatie uit te voeren met onderdelen van originele kwaliteit welke wij bij dezelfde leverancier inkopen als fabrikant. Dit maakt ons niet altijd de goedkoopste Samsung Galaxy S6 reparatie service maar na een reparatie bij IRepair4u heeft je toestel zowel innerlijk als uiterlijk de Samsung kwaliteit. Dit maakt dat jij vervolgens weer een lange tijd kunt genieten van je kostbare Samsung Galaxy S6.

Lees verder

Samsung Galaxy S6 reparatie nodig na waterschade

Ondertussen hebben wij veel oorzaken vernomen van vele Samsung Galaxy S6 die waterschade hebben opgelopen. Heeft jouw S6 ook waterschade opgelopen doordat je S6 een toertje mee in de wasmachine heeft gedraaid, in de wc of tijdens een festival in een plas water is gevallen of omdat je samen met je S6 bent gaan zwemmen? Het beste kun je na een van deze voorvallen je S6 uitzetten (indien dit nog mogelijk is) en je S6 in een bak met droge rijst leggen. Daarna kun je met die bak met rijst naar IRepair4u komen en kunnen wij voor je nagaan of wij de S6 kunnen repareren door middel van een reparatie.

3 maanden garantie na een Galaxy S6 reparatie

Wij staan achter elke Samsung Galaxy S6 reparatie die we uitvoeren, waardoor we voor elke reparatie aan je Samsung Galaxy S6 3 maanden garantie kunnen geven. Uiteraard proberen we je ook buiten deze periode zo goed mogelijk van dienst te zijn voor het beantwoorden van al je vragen of advies. Met uitzondering van een Samsung Galaxy S6 waterschade reparatie, daar geven wij geen 3 maanden garantie op.