×
9.6/10 (434 beoordelingen)

Galaxy S6 reparatie

Modelcode SM-G920F

Op basis van de omschrijvingen kun je alvast een inschatting maken welke Samsung Galaxy S6 reparatie voor jou van toepassing is en wat de verwachte kosten daarvan zijn. Indien je specifieke Samsung Galaxy S6 reparatie hier niet omschreven staat, kun je gerust contact met ons opnemen voor advies van je beschadigde Samsung Galaxy S6.

Heb jij schade aan je Samsung Galaxy S6 en wil je dit zo snel mogelijk laten repareren? IRepair4u helpt je graag verder om deze schade zo snel mogelijk voor je op te lossen. Hieronder vind je een overzicht van vele voorkomende Samsung Galaxy S6 reparaties waarin wij inmiddels een jarenlange ervaring in hebben opgebouwd.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Snel gemaakt en duidelijke afspraken over de kosten"
Marieke Van Grotel Bergeijk, 10-01-2024
10/10
"Zeer klantvriendelijk"
Presley Bladel, 19-12-2023
10/10
"Jan en team, thnx voor een alweer prima ervaring. Tot over op zijn minste 2 jaar..."
Rolf van Haren EINDHOVEN, 05-12-2023
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Samsung Galaxy S6 reparatie alleen met kwalitatieve onderdelen

Bovenstaande prijzen van een Samsung Galaxy S6 reparatie zijn altijd inclusief montage en 21% BTW. Daarnaast vinden wij het belangrijk om te vermelden dat wij enkel werken met onderdelen van originele Samsung kwaliteit.

Naar onze mening is het enkel mogelijk om een kwalitatieve reparatie uit te voeren met onderdelen van originele kwaliteit welke wij bij dezelfde leverancier inkopen als fabrikant. Dit maakt ons niet altijd de goedkoopste Samsung Galaxy S6 reparatie service maar na een reparatie bij IRepair4u heeft je toestel zowel innerlijk als uiterlijk de Samsung kwaliteit. Dit maakt dat jij vervolgens weer een lange tijd kunt genieten van je kostbare Samsung Galaxy S6.

Lees verder

Samsung Galaxy S6 reparatie nodig na waterschade

Ondertussen hebben wij veel oorzaken vernomen van vele Samsung Galaxy S6 die waterschade hebben opgelopen. Heeft jouw S6 ook waterschade opgelopen doordat je S6 een toertje mee in de wasmachine heeft gedraaid, in de wc of tijdens een festival in een plas water is gevallen of omdat je samen met je S6 bent gaan zwemmen? Het beste kun je na een van deze voorvallen je S6 uitzetten (indien dit nog mogelijk is) en je S6 in een bak met droge rijst leggen. Daarna kun je met die bak met rijst naar IRepair4u komen en kunnen wij voor je nagaan of wij de S6 kunnen repareren door middel van een reparatie.

3 maanden garantie na een Galaxy S6 reparatie

Wij staan achter elke Samsung Galaxy S6 reparatie die we uitvoeren, waardoor we voor elke reparatie aan je Samsung Galaxy S6 3 maanden garantie kunnen geven. Uiteraard proberen we je ook buiten deze periode zo goed mogelijk van dienst te zijn voor het beantwoorden van al je vragen of advies. Met uitzondering van een Samsung Galaxy S6 waterschade reparatie, daar geven wij geen 3 maanden garantie op.