×
9.6/10 (498 beoordelingen)

Samsung Galaxy S8 en Galaxy S9 scherm reparatie

Het vervangen van een scherm van jouw Samsung Galaxy S8, S8 Plus, S9 of S9 Plus is een erg kostbare reparatie. Bij deze telefoons is het niet mogelijk om alleen het glas of glas en LCD te vervangen. Bij de deze Samsung Galaxy series dient de complete module vervangen te worden: dit is het glas, LCD en het frame wat om het toestel heen loopt (de zijkant met de volumeknopjes e.d.). Hierdoor is een Samsung Galaxy S8 reparatie, S8 Plus reparatie, S9 reparatie of S9 Plus reparatie geen goedkope reparatie.

Door het gebruik van een complete module ben je ervan verzekerd dat de telefoon er weer zo uit komt te zien, net of ‘ie nieuw uit de fabriek komt! Samsung heeft bij de S8 en S9 serie het display tevens in de fabriek in de behuizing gemonteerd, daarom wordt automatisch de volledige voorkant en zijkant van het toestel vervangen.

Hoe houd ik schade buiten de deur?

De Samsung Galaxy S8, S8 Plus, S9 en S9 Plus zijn erg kwetsbare telefoons, omdat de hoeken van de telefoon afgerond weglopen. Door gebruik van een schokbestendig hoesje met opstaande randen ben je al een goed eind op weg. In combinatie met een screenprotector maak je het plaatje compleet af. Echter door de afgeronde hoeken is het erg lastig een goede screenprotector gevonden te krijgen. Maar bij IRepair4u Bladel hoef je niet langer te zoeken; IRepair4u heeft screenprotectors van teflon. Deze screenprotectors zijn als een tweede huid en geven een goede bescherming aan het beeldscherm.

Vele verschillende soorten Samsung Galaxy S8 en S9 reparaties

Samsung Galaxy S8 reparatie
Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor andere reparaties aan jouw S8 of S9. Zo kunnen wij de laadpoort vervangen, een camera lensje of het achterkantje vervangen en ook moederbord reparaties uitvoeren. Neem een kijkje bij de meest voorkomende Samsung reparaties. Staat jouw probleem hier niet tussen; neem contact met ons op. De kans is erg groot dat wij je toch kunnen helpen!

Over het algemeen hebben wij de schermen op voorraad, zodat we een kapot beeldscherm dezelfde dag nog voor je kunnen repareren!

Wellicht ook interessant