×
9.6/10 (498 beoordelingen)

Galaxy S9 reparatie

Modelcode SM-G960F

IRepair4u is de geschikte locatie om jouw Samsung Galaxy S9 reparatie te laten uitvoeren. Veel tevreden klanten zijn je al voorgegaan en hebben van onze goede service voor je Samsung Galaxy S9 reparatie gebruik gemaakt. Je kunt bij ons 6 dagen per week terecht voor de reparaties.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Super fijne service snel klaar"
W. van Strien Reusel, 19-05-2024
10/10
"Troubles met je telefoon, Jan maakt het gewoon!"
Ben Straatman Reusel, 23-04-2024
10/10
"goede snelle service en erg vriendelijk geholpen. aanrader"
toon stravens Steensel, 15-04-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Scherm Samsung Galaxy S9 kapot?

De meest voorkomende schade aan de Samsung Galaxy S9 is, net als bij andere smartphones, schermschade. Na een val op de grond is de kans dat het scherm van de Samsung Galaxy S9 kapot is erg groot. De randen van de Samsung Galaxy S9 lopen door en maken de telefoon erg kwetsbaar. Bij ons kun je dezelfde dag nog terecht om een schermschade aan je Samsung Galaxy S9 te laten repareren. Wij maken gebruik van Samsung service packs en hebben deze over het algemeen direct op voorraad.

Lees verder

Wat is er kapot of heeft je Samung S9 waterschade?

Wanneer anderen je niet meer verstaan aan de telefoon of wanneer jij je gesprekspartner niet meer kunt horen dan kun je ook bij ons terecht. We kunnen zowel de oorspeaker als de luidspreker van je Samsung Galaxy S9 repareren. Werkt de homeknop of één van de andere functieknoppen niet meer? IRepair4u kan het voor je repareren.

 

Heeft je toestel waterschade opgelopen? Dan kun je ook bij ons terecht! Met een speciale behandeling hebben wij al menig smartphone gerepareerd.

 

Meekijken tijdens de reparatie

Wij zijn hét adres om je Samsung Galaxy S9 te laten repareren. Je mag natuurlijk tijdens de reparatie gewoon blijven kijken hoe je telefoon er aan de binnenkant uitziet. Twijfel je of je Samsung Galaxy S9 nog gemaakt kan worden? Neem dan contact met ons op, wij kunnen je hierover direct informeren.