×
9.6/10 (250 beoordelingen)

Galaxy S9 reparatie

Modelcode SM-G960F

IRepair4u is de geschikte locatie om jouw Samsung Galaxy S9 reparatie te laten uitvoeren. Veel tevreden klanten zijn je al voorgegaan en hebben van onze goede service voor je Samsung Galaxy S9 reparatie gebruik gemaakt. Je kunt bij ons 6 dagen per week terecht voor de reparaties.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Screenprotector

Laat het beeldscherm van jouw Samsung Galaxy S9 goed beveiligen met een Clearplex screenprotector: de allerbeste onder de screenprotectors. De screenprotector wordt voor jou op maat gemaakt en zorgt ervoor dat jouw Samsung altijd goed beschermd blijft.

Screenprotector

Reparatietijd: ca. 15 minuten

€ 27.50

Scherm reparatie

Het beeldscherm van jouw Samsung Galaxy S9 is gebroken, gebarsten, gescheurd, beschadigd of het touchscreen reageert (deels) niet meer. Of je Samsung Galaxy S9 heeft vlekken in het scherm of blijft zwart.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 279 € 239

Achterkant

De achterkant van jouw Samsung Galaxy S9 is gebroken en dient te worden vervangen.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 79

Batterij

Valt je Samsung Galaxy S9 uit voordat de batterij leeg is of zijn er andere gerelateerde klachten? Zoals een erg snel leeglopende batterij of start je toestel helemaal niet meer op? Mogelijk is de batterij aan vervanging toe.

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 79

Waterschade

Is je Samsung Galaxy S9 nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Fijne ervaring!"
kevin Eersel, 02-08-2022
10/10
"Prima service, snel en vriendelijk"
Martin Bladel, 24-03-2022
10/10
"Hier wordt je altijd goed geholpen. Ze zijn flexibel en proberen het zo snel mogelijk voor je op te lossen!"
Erwin Bladel, 15-02-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Scherm Samsung Galaxy S9 kapot?

De meest voorkomende schade aan de Samsung Galaxy S9 is, net als bij andere smartphones, schermschade. Na een val op de grond is de kans dat het scherm van de Samsung Galaxy S9 kapot is erg groot. De randen van de Samsung Galaxy S9 lopen door en maken de telefoon erg kwetsbaar. Bij ons kun je dezelfde dag nog terecht om een schermschade aan je Samsung Galaxy S9 te laten repareren. Wij maken gebruik van Samsung service packs en hebben deze over het algemeen direct op voorraad.

Lees verder

Wat is er kapot of heeft je Samung S9 waterschade?

Wanneer anderen je niet meer verstaan aan de telefoon of wanneer jij je gesprekspartner niet meer kunt horen dan kun je ook bij ons terecht. We kunnen zowel de oorspeaker als de luidspreker van je Samsung Galaxy S9 repareren. Werkt de homeknop of één van de andere functieknoppen niet meer? IRepair4u kan het voor je repareren.

 

Heeft je toestel waterschade opgelopen? Dan kun je ook bij ons terecht! Met een speciale behandeling hebben wij al menig smartphone gerepareerd.

 

Meekijken tijdens de reparatie

Wij zijn hét adres om je Samsung Galaxy S9 te laten repareren. Je mag natuurlijk tijdens de reparatie gewoon blijven kijken hoe je telefoon er aan de binnenkant uitziet. Twijfel je of je Samsung Galaxy S9 nog gemaakt kan worden? Neem dan contact met ons op, wij kunnen je hierover direct informeren.