×
9.6/10 (528 beoordelingen)

Vervangen van iPad 4 scherm, waarom niet zelf doen?

Eén van de meest voorkomende schades aan een tablet is toch wel een barst in het scherm. De tablet wordt vaak door de hele familie gebruikt en gaat overal mee naar toe. Een ongeluk zit dan ook in een klein hoekje.

Reparatie iPad 4 is lastig
Helaas zijn tablets van nature al niet eenvoudig om zelf te repareren. Apple maakt het daarnaast extra lastig door het gebruik van krachtige adhesive tape, minuscule Torx schroeven en verschillende fragiele onderdelen. De iPad 4 is hierbij geen uitzondering op de regel.iPad 4 scherm vervangen

Volgens iFixit, een website die smartphones en tablets openschroeft om zo als één van de eersten de inhoud van een nieuw model te onthullen, is het uitvoeren van een reparatie voor de iPad 4 erg lastig. Als we kijken naar een “simpele” procedure als het vervangen van het scherm van de iPad 4, zul je volgens de handleiding van iFixit 34 stappen moeten volgen.

iPad 4 repareren hoeft niet lastig te zijn

Het repareren van jouw iPad 4 hoeft niet lastig te zijn. Je kunt de reparatie namelijk ook door een professional laten uitvoeren. Dit is het moment wanneer IRepair4u in Bladel in beeld komt. IRepair4u garandeert altijd originele onderdelen. We zijn vaak klaar terwijl je wacht en zelf mee kijkt.

Het laten uitvoeren van een reparatie is daarnaast niet heel veel duurder dan de reparatie zelf doen en vele malen goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe iPad 4 of het opsturen naar Apple.

In welke omgeving zit IRepair4u

Onze reparatiewinkel zit in Bladel. We zijn inmiddels een fenomeen in de omgeving Valkenswaard, Eersel, Reusel, Hapert, Netersel en Veldhoven. Daarnaast kloppen steeds meer mensen uit België bij ons aan voor een iPad reparatie. En dat is niet gek, want we zitten op een korte afstand van Turnhout, Lommel, Arendonk en Retie.

Wellicht ook interessant