×
9.6/10 (498 beoordelingen)

Vind je kwijtgeraakte spullen simpel terug!

Ben jij zo’n verstrooide professor die zijn spullen altijd en overal kwijtraakt? Dan hebben wij nu dé oplossing voor jou. Met Chipolo vind jij je spullen makkelijk terug, als je tenminste je telefoon ook niet kwijtgeraakt bent…

Geluid

Chipolo is één van de drie partijen die verbonden kan worden met Find My, het zoeknetwerk van Apple. De Chipolo is vergelijkbaar met de bekendere AirTag van Apple zelf en kan verbonden worden met een iPhone of iPad. Wanneer de tag is verbonden kun je hetgeen je aan de tag vastgemaakt hebt, bijvoorbeeld je sleutels, makkelijk terugvinden. Via de app kun je het product lokaliseren op een kaart. Om het nóg makkelijker te maken kun je, als het voorwerp dichtbij is, een geluid laten afspelen. Dat geluid is zo vervelend hard, dat je het bijna niet kunt missen.

In huis

Laat jij thuis alles rondslingeren? En vind je na uren zoeken je sleutels terug in de koelkast? Of kom je er na al die moeite achter dat je portemonnee gewoon nog op het dak van de auto ligt? Dan is de Chipolo perfect voor jou. Door het geluid van de Chipolo, vind jij je spullen sneller terug en hoef je niet meer uren te zoeken.

Vakantie

De Chipolo werkt ook heel fijn buitenshuis, zo is het ideaal om mee op vakantie te nemen. Je stopt de tag in je koffer en zo weet je precies waar je koffer is. Hoezo vermiste bagage? Jou foppen ze niet. Je kan hem ook aan je kind meegeven, zodat je die in alle vakantiestress of op de camping ook niet kwijtraakt.

Festival

Nu het festivalseizoen weer is begonnen komt de Chipolo ook goed van pas. De Chipolo bestaat namelijk ook in pasjes vorm, die makkelijk in je portemonnee kunt stoppen. Zo vind je je verloren portemonnee terug in drukte van een festivalterrein. Ben jij nu iemand die op een festival zijn vrienden kwijtraakt? Stop dit pasje dan bij een vriend(in) in zijn/haar beurs, alleen dan moet je wel zeker weten dat diegene niet zo slordig is als jij bent.

Verloren-modus

Lukt het je niet om met behulp van Chipolo je bezittingen terug te vinden? Dan heeft Chipolo speciaal voor deze sloddervossen ook nog een Verloren-modus. Wanneer je deze modus aan zet, wordt er een bericht en telefoonnummer zichtbaar voor degene die het vindt. Degene die de Chipolo vindt kan namelijk via Zoek object in Zoek mijn Iphone, het object identificeren. Dit kan door de tag voor de camera te houden. Hierna krijgt de eerlijk vinder toegang naar een website waar een bericht van de eigenaar zal verschijnen, inclusief de contactgegevens die door de eigenaar ingesteld zijn.

Wij weten zeker dat deze gadget iedere vergeetachtige, met een iPhone of iPad, uit de brand zal helpen. Bezoek onze winkel, schaf een Chipolo aan en vind je spullen altijd gemakkelijk terug.

Wellicht ook interessant