×
9.6/10 (528 beoordelingen)

Welke screenprotector past bij mij?

Je kent het vast wel. Je laat je telefoon één keertje vallen en ja hoor het scherm is meteen kapot. Je laat hem repareren, maar dit wil je de volgende keer echt niet nog een keer meemaken. Tijd dus om je telefoon eens goed te beschermen met een screenprotector, maar welke kies je dan?

Glazen screenprotector

De glazen screenprotectors voelen hetzelfde aan als je scherm en beschermen prima tegen stoot- en valschade. Er zijn wel nadelen: ze zijn zwaarder dan kunststof en niet flexibel. Daarnaast breken ze sneller dan Clearplex screenprotectors.

Clearplex screenprotector

Clearplex is een sterke folie die eerst ontwikkeld werd voor high-end autoruiten. Later beschermde de NASA haar telefoon- en tabletschermen met Clearplex in haar ruimtestation. En nu kunnen wij, IRepair4u, het toepassen op jouw smartphone en tablet. Bij het gebruik van een Clearplex screenprotector zijn krassen of scheuren in het scherm vrijwel onmogelijk geworden. Deze screenprotector is geschikt voor nagenoeg alle toestellen en wel 3x zo sterk als glas!

Voordelen Clearplex screenprotector

De Clearplex screenprotector kan voor iedere smartphone of tablet perfect op maat gemaakt worden. De screenprotector voorkomt krassen op je touchscreen, maar door de ultradunne folie heeft het beschermplaatje bovendien geen impact op de werking van het touchscreen. Daarnaast zit er geen levertijd op het product, deze wordt direct voor je op maat gesneden! Tot slot is je gewenste bescherming klaar terwijl je wacht: binnen een half uurtje zit de Clearplex screenprotector op je smartphone!

Wij zijn er van overtuigd dat we de meest geschikte screenprotector voor je hebben! Neem contact met ons op of kom even langs en dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Wellicht ook interessant