×
9.6/10 (498 beoordelingen)

Wij staan voor kwalitatieve telefoon reparaties

iPhone reparatieVeel reparatiepunten geven aan het goedkoopste reparatiepunt te zijn. Wij, IRepair4u Bladel, zijn dat niet maar kunnen je perfect uitleggen hoe dat komt. Wij staan garant voor een kwalitatieve telefoon reparatie.

Reparaties met originele kwaliteit onderdelen

Dé belangrijkste reden waarom wij niet het goedkoopste reparatiepunt zijn is het feit dat wij bij onze reparaties gebruik maken van originele kwaliteit smartphone onderdelen. IRepair4u is de mening toegedaan dat je smartphone enkel met originele kwaliteit onderdelen écht goed gerepareerd kan worden.

We vinden het erg zonde om de goede kwaliteit van je toestel te verpesten met smartphone onderdelen van een slechte kwaliteit. Wij maken dan ook altijd gebruik van originele kwaliteit smartphone onderdelen.

Bij IRepair4u is de kwaliteit van een telefoon reparatie belangrijk

In onze beleving is niet de prijs maar de kwaliteit van een smartphone reparatie het belangrijkste. Onderdelen van originele kwaliteit zijn net als de toestellen zelf niet goedkoop. Net als bij de smartphones staat de prijs van de onderdelen in verhouding tot de kwaliteit. Bedenk je nog eens hoeveel je waardevolle smartphone jou gekost heeft. Je begrijpt dan dat de onderdelen van je smartphone waarschijnlijk niet origineel kunnen zijn bij reparatiepunten die de onderdelen voor een spotprijs aanbieden.

Nieuwe en refurbished beeldschermen

De smartphone onderdelen die wij gebruiken zijn nieuw. Enkel bij een aantal schermreparaties van smartphones hebben onze klanten de mogelijkheid om naast nieuwe schermen ook te kiezen voor refurbished schermen. Een refurbished beeldscherm betreft nog steeds LCD wat al eens eerder is gebruikt, echter is hier een nieuw glas opgezet.

Een jarenlange telefoon reparatie ervaring

Sony reparatieIRepair4u heeft een jarenlange ervaring met het repareren van diverse type smartphones. Er is bijna geen andere branche waarin de ontwikkelingen zo snel gaan als in de technologie. De reparateurs van IRepair4u blijven zich ontwikkelen door de nieuwe technieken op de voet te volgen. Wij kunnen je smartphone of tablet dan ook bijna altijd repareren.

Direct gerepareerd

Op ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5F Bladel kun je zes dagen in de week terecht. Wij hebben bijna alle onderdelen voor het repareren van een smartphone over het algemeen direct op voorraad. We kunnen je in principe dan ook direct helpen met het uitvoeren van een telefoonreparatie. Door onze kennis en ervaring en hebben we een gemiddelde telefoonreparatie in ongeveer 30 minuten voor je uitgevoerd (o.a. scherm reparatie, batterij vervangen).

Wij spenderen nauwelijks geld aan het maken van reclame. Onze klantenkring is voornamelijk gegroeid door mond op mond reclame. Wij zijn er trots op dat wij onze klantenkring op die manier hebben kunnen uitbreiden en voor velen een vertrouwd adres in de Kempen zijn geworden.

Wellicht ook interessant