×
9.6/10 (528 beoordelingen)

Zoek mijn iPhone uitschakelen voor iPhone reparatie

Zoek mijn iPhone uitschakelen voor iPhone reparatieKies je voor een reparatie door middel van een origineel Apple scherm of originele Apple accu (IRP reparatie)*, dan is het noodzakelijk dat de functie Zoek mijn iPhone is uitgeschakeld. Deze optie moet uitgeschakeld zijn om jouw gewenste iPhone reparatie bij Apple in te dienen. Zoek mijn iPhone is een functie om jouw iOS-apparaat te lokaliseren wanneer je jouw apparaat bent kwijt geraakt of niet kunt vinden.

Kun je het scherm van jouw iPhone niet meer bedienen, geen paniek! Je kunt ‘Zoek mijn iPhone’ uitschakelen op jouw iPhone of op een vaste computer.

Zoek mijn iPhone uitschakelen op iPhone zelf

Je kunt zoek mijn iPhone op jouw iPhone zelf gemakkelijk uitschakelen.

 • Open Instellingen
 • Tik boven op jouw naam
 • Ga naar ‘Zoek mijn’ en schakel het groene schuifknopje uit
 • Voer nu het wachtwoord van jouw Apple ID in
 • Tik rechtsboven op schakel uit.

Zoek mijn iPhone uitschakelen op afstand (bijv. als het scherm niet meer werkt) Zoek mijn iPhone uitgescheurd voor iPhone reparatie

Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw iPhone een flinke smak op de grond heeft gemaakt, waardoor het scherm helemaal niet meer werkt. Bijvoorbeeld de touch werkt niet meer of je hebt vlekken of strepen in het scherm. In het slechtste geval blijft het scherm helemaal zwart. Geen paniek, Zoek mijn iPhone is nog steeds uit te schakelen zodra je kiest voor een iPhone reparatie d.m.v. een Apple origineel scherm. Om zoek mijn iPhone uit te schakelen via de computer moet het apparaat uitgeschakeld zijn. Mocht jou dit zelf niet lukken, helpen wij jou daarbij.

  • Schakel jouw apparaat uit. Het apparaat moet offline zijn voordat je jouw apparaat kunt verwijderen uit de lijst
  • Ga op een vaste computer of laptop naar de website https://www.icloud.com/find en login op de website
  • Nu krijg je een kompasje in beeld en wacht je totdat de pagina is geladen
  • Klik bovenaan het scherm op ‘Alle apparaten’ en selecteer het apparaat dat je wilt verwijderen
 • Klik nu op verwijder uit account. Voor extra check dien je nog een keer het wachtwoord van jouw Apple ID in te vullen. Klik niet op ‘iPhone wissen’, dan wordt jouw iPhone compleet gewist op afstand.

Zodra jouw iPhone reparatie is voltooid, kun je Zoek mijn iPhone gewoon weer inschakelen.

* Kies jij voor een originele iPhone reparatie bijv. een scherm reparatie of batterij vervangen? Dan is het bij verschillende iPhone’s noodzakelijk Zoek mijn iPhone uit te schakelen. O.a. iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max.

Wellicht ook interessant