×
9.6/10 (498 beoordelingen)

Zorg ervoor dat je werktelefoon COVID-19 proof is!

Een goedwerkende werktelefoon is in deze tijden extra belangrijk. Nu je waarschijnlijk niet veel of helemaal niet op kantoor te vinden bent, spreek je je collega’s vaker via de telefoon, tablet of laptop. Nu je vaak aan het bellen, face – timen of skypen bent, merk je vaak pas echt hoe snel de batterij van je telefoon leeg is. Ben je continue aan het videobellen, dan is de batterij van je apparaat snel leeg. Wij lossen dat voor je op! iPhone batterij opladen

Wij helpen je super vlug zodat je werktelefoon niet lang hoeft te missen!

Merk je al wat langer dat de batterij van je iPhone werktelefoon sneller leegloopt? Je kunt dit zelf controleren door op de iPhone de volgende stappen te volgen: Instellingen – Batterij – Batterij conditie. Voorbeeld:

Geeft de batterij een percentage van 87% aan, maar kan de batterij zijn piekprestaties niet meer aan? Dan kan het zomaar eens gebeuren als je meerdere apps tegelijkertijd open hebt staan, de telefoon in eens uitvalt. Niet erg handig tijdens een belangrijke meeting. Hierbij raden wij het aan om de batterij te vervangen.

Ander voorbeeld: geeft de batterij een percentage aan van 79%, maar kan de batterij nog wel zijn piekprestaties aan? Zodra de batterij capaciteit onder de 80% komt, kun je merken dat de telefoon in kan houden (bijv. wat trager wordt of eventueel ook kan uitvallen).

Is bovenstaande niet van toepassing?

Het kan voorkomen dat de batterij een percentage aangeeft van tussen de 90% en 100%, maar alsnog snel leeg is. In dat geval, controleer of je constant je locatievoorzieningen aan hebt staan. Je locatievoorzieningen controleer je via: Instellingen – Privacy – Locatievoorzieningen. Staat het vinkje van locatievoorzieningen aan, dan kun je in dit lijstje alle apps zien welke wel of niet je locatie gebruiken. Staan alle of een groot gedeelte van de apps op ‘Sta toegang tot locatie altijd toe’, kijk eventjes goed na of dit ook wel echt nodig is. Veel apps kunnen nu continue jouw locatie checken, terwijl dat misschien helemaal niet nodig is. Als je bijv. Google Maps of Streetview veel onderweg gebruikt als navigatie, is ‘Sta toegang tot locatie bij gebruik toe’ voldoende. Google hoeft niet continue te weten waar jij uithangt ;-).

Heb je alle apps gecontroleerd en merk je na een paar dagen nog geen verschil? Kom bij ons langs en onze reparateur controleert de batterij met een speciale meter, zodat je 100% zekerheid hebt!

In de regel hebben wij voor bijna alle iPhone’s de batterijen op voorraad zodat wij je direct kunnen helpen. Het vervangen van de batterij duurt ca. een half uurtje, zo hoeven je collega’s of klanten je niet lang te missen!

Maak een afspraak voor je werktelefoon zodat wij je direct bij binnenkomst meteen kunnen helpen!

Wellicht ook interessant