×
9.6/10 (498 beoordelingen)

Bescherm je telefoon van binnen en van buiten

Je kent het wel: je hebt je handen vol en uiteraard behoort je telefoon tot je standaarduitrusting. Maar dan gaat het mis, alles valt uit je hand en oeps, daar gaat je toestel! BAM, op de grond. Natúúrlijk met het scherm op de plavuizen. Je hoort je scherm scheuren. Ja hoor, daar zat je net op te wachten!

Tijd dus om je toestel te beschermen, maar welke mogelijkheden zijn er eigenlijk? We zetten een paar praktische zaken graag even voor je op een rijtje.

Voorkom reparatie

Je scherm is het meest kwetsbare deel van je telefoon. Eén keer vallen en het scherm is doormidden, je bent niet de eerste die daar door ervaring achter komt. Vaak kun je het toestel dan nog wel gewoon gebruiken, maar laten we eerlijk zijn: echt mooi ziet het er niet uit. Reparatie is vaak redelijk prijzig dus voorkomen is beter.

Glas vs kunststof

Een screenprotector wordt vrij standaard meegeleverd als je een nieuw toestel koopt. Er zijn screenprotectors in verschillende materialen te krijgen: glas of kunststof. Glas voelt hetzelfde aan als je scherm en beschermt prima tegen stoten en valschade. Nadeel: het is iets zwaarder dan kunststof en niet flexibel.

Clearplex screenprotector

Met de Clearplex screenprotector is krassen of scheuren van het scherm vrijwel onmogelijk geworden. Dankzij nanotechnologie, die ook door de NASA wordt gebruikt, wordt de levensduur en duurzaamheid van jouw toestel verlengd.
Benieuwd of deze screenprotector ook voor jou toestel geschikt is? Waarschijnlijk wel, maar als je even langskomt, kijken wij het voor je na en kunnen wij de Clearplex meteen voor je aanbrengen.
(Meer weten?)

Bescherm de buitenkant

Een hoesje om het totale toestel goed te beschermen, is altijd een goed idee en kan je telefoon meteen een heel andere uitstraling geven. Een ‘bookcover’ beschermt erg goed omdat het hele toestel ‘ingepakt’ is. Vaak kun je er ook nog een paar pasjes in kwijt. Alles bij de hand. Een siliconen hoesje met opstaande randjes is heel veerkrachtig en daarmee een goede bescherming tegen vallen. Een siliconen hoesje is stroef en biedt dus veel grip. Wij hebben een groot assortiment aan uitstekend beschermde hoesjes op voorraad, kom gerust eens langs. Bij het gebruik van een goed beschermend hoesje en Clearplex ben je een heel eind op weg. Maar blijf altijd voorzicht met je toestel, een ongeluk zit in een klein hoekje.

Bescherm de binnenkant

Dan is er nóg een manier om je telefoon te beschermen en dat is om te voorkomen dat anderen ongevraagd bij je gegevens kunnen. Een goede bescherming is om een wachtwoord in te stellen, altijd de laatste software updates te installeren en tweestapsverificatie aan te brengen. Als hackers (te)veel moeite moeten doen om in je toestel te komen, geven ze doorgaans snel op.

Doe je voordeel met bovenstaande tips. En je weet het: heb je hulp, advies of een screenprotector/hoesje nodig, je bent welkom bij ons. De koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant