×
9.6/10 (498 beoordelingen)

iPhone EHBO

IRepair4u.nl is al jaren dé specialist in de Brabantse De Kempen voor de reparatie van iPhone, Samsung, iPad en andere smartphones en tablets. Zes dagen in de week is onze deur aan de Ambachtsweg 5F in Bladel geopend voor het repareren van smartphones en tablets, iPhone EHBO.

Bij ons geldt nog altijd: no cure no pay*! Sommige problemen of gebreken aan je iPhone kun je eenvoudig zelf oplossen. In dit blogbericht vertellen we wat je moet doen op het moment dat je iPhone vastloopt, niets meer doet of niet meer oplaadt.

Wanneer je iPhone van het ene op het andere moment niets meer doet, kun je dit in veel gevallen verhelpen door je toestel te resetten. Je telefoon reset je door de home button en de aan/uit knop tegelijkertijd zo’n 15 seconden ingedrukt te houden. Je iPhone maakt dan een herstart en in veel gevallen zijn de problemen die jij ervoer opgelost.

Let op: het resetten van de iPhone 7 werkt weer anders. Deze reset je door de vergrendelknop en de volumeknop omlaag tegelijkertijd ca. 15 seconden ingedrukt te houden.

Wanneer je iPhone niet meer aangaat, leg je de smartphone eerst aan een oplader. Bij een goed werkende iPhone verschijnt na enige tijd het icoontje in de vorm van een batterij. Dit geeft aan dat je iPhone wordt opgeladen. Gebeurt dit niet, maak je dan niet meteen zorgen. Wanneer je iPhone al langere tijd leeg is, kan het even duren voordat het oplaadicoontje in je beeldscherm verschijnt.


Wanneer het batterij icoontje wegblijft wordt het tijd om de oorzaak van het probleem ergens anders te zoeken. Mogelijk is het stekkerblok en/of de oplaadkabel kapot. Test je stekkerblok met een andere oplaadkabel en je oplaadkabel met een andere stekker.

Wanneer je gebruik maakt van een oplaadkabel zonder MFI licentie kan het zijn dat je oplaadkabel niet meer werkt na een update van Apple. Een oplaadkabel krijgt alleen een MFI licentie wanneer deze is goedgekeurd door Apple. Wanneer je beschikt over een oplaadkabel met een MFI licentie ben je verzekerd van een goede kwaliteit en kun je er zeker van zijn dat je oplaadkabel ook blijft werken na een update van Apple.

Wellicht ook interessant