×
9.6/10 (498 beoordelingen)

IRepair4u repareert alles aan je iPhone

Kom naar IRepair4u wanneer je problemen hebt bij het gebruik van je iPhone. Bijna elk onderdeel van je iPhone is te vervangen of te repareren door middel van een iPhone reparatie. De reparateurs van IRepair4u voeren de meest uiteenlopende smartphone en tablet reparaties uit. In dit blog bericht beschrijven we de meest voorkomende iPhone reparatie.

Een iPhone schermreparatie

iPhone scherm reparatie Bladel Met stipt op één staat de iPhone reparatie: schermreparatie voor je iPhone. IRepair4u voert dagelijks meerdere schermreparaties uit bij verschillende iPhone’s. Het komt vaak voor dat iPhone bezitters hun toestel hebben laten vallen en hun scherm aan diggelen ligt. De meeste personen ergeren zich hier zo erg aan dat zij hun scherm zo snel mogelijk willen laten vervangen. IRepair4u kan je toestel vaak dezelfde dag nog repareren. Maak van te voren een afspraak bij IRepair4u om er zeker van te zijn dat je na binnenkomst met een gerepareerd toestel bij ons de deur uitloopt. Je kunt zes dagen in de week bij ons langs komen op ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5f in Bladel.

Wanneer wij het scherm van je toestel vervangen maken wij altijd gebruik van originele kwaliteit iPhone schermen. Wij zijn ervan overtuigd dat alleen op die manier de kwaliteit van je toestel behouden blijft. We kunnen de schermen van alle type iPhone’s voor je vervangen. De prijzen voor een iPhone schermreparatie vind je op de website van IRepair4u.

Een iPhone met waterschade

Er verschijnen bij ons ook regelmatig iPhone’s die waterschade opgelopen hebben. En ja in de meeste gevallen is het toestel in de wc gevallen. Waterschade is zo’n beetje het ergste wat je toestel kan overkomen, Maar na een uitgebreid reinigingsproces van IRepair4u komen de meeste toestellen er weer bovenop.

Met het water protect systeem kunnen de reparateurs van IRepair4u je iPhone waterwerend maken. Het systeem geeft alle interne componenten van je toestel een waterafstotende coating waardoor je toestel beter beschermd is tegen waterschade.

Een iPhone accu vervangen; een snelle iPhone reparatie!

iPhone batterij vervangen BladelRegelmatig treffen wij iPhone bezitters waarvan het toestel ontzettend snel leeg gaat of zelfs spontaan uitspringt terwijl er nog voldoende stroom in het toestel zou moeten zitten. Je krijgt je toestel vervolgens alleen nog maar aan wanneer je deze aan het stroom hangt. Dit probleem doet zich voor bij alle type iPhone’s en is echt ontzettend irritant. Bij IRepair4u kunnen we de accu van je iPhone dezelfde dag nog voor je vervangen om dit probleem op te lossen. We hebben de batterijen voor alle type iPhone’s bijna altijd direct op voorraad.

Een iPhone oplaadpoort vervangen

Voor wat de overige iPhone onderdelen betreft bestaan de meeste reparaties uit het vervangen van de iPhone oplaadpoort. Wanneer iPhone bezitters bij ons komen met klachten over het opladen van hun iPhone, is het probleem in de meeste gevallen al verholpen door het schoonmaken van de oplaadpoort. Wanneer je toestel na het schoonmaken van de oplaadpoort nog steeds niet goed oplaad, zullen we de oplaadpoort voor je vervangen. Het vervangen van de oplaadpoort van je toestel kost ons slechts een uurtje. Een snelle iPhone reparatie.

IRepair4u is er voor alle iPhone reparaties

Door de jarenlange ervaring van de reparateurs van IRepair4u kunnen zij eigenlijk alles aan je iPhone repareren. iPhone schermreparatie vind je op de website van IRepair4u. Bekijk het overzicht van alle iPhone reparaties die wij uitvoeren op onze website. Je vindt er tevens de reparatiekosten en de tijd die we nodig hebben om de iPhone reparatie voor je uit te voeren.

Wellicht ook interessant