×
9.6/10 (528 beoordelingen)

Mijn iPhone scherm is gemaakt, maar nu krijg ik een scherm melding

Heb je gekozen voor een scherm reparatie door middel van een scherm van originele kwaliteit – derde partij? Dan bestaat de mogelijkheid dat je een melding op het scherm in beeld krijgt dat de iPhone niet kan controleren of het een origineel scherm betreft. Wij gebruiken een scherm van originele kwaliteit, die wij niet rechtstreeks bij Apple hebben ingekocht (derde partij). Uiteraard zorgen wij ervoor dat je iPhone weer uitstekend functioneert. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat je in het begin een melding in beeld krijgt. Na 5 dagen verdwijnt de melding van je begin scherm en gaat de melding naar instellingen, waarbij je een rood 1’tje te zien krijgt. Na een dag of 15 gaat de notificatie naar het kopje Algemeen – Info.

Wanneer krijg ik deze melding wel of niet in beeld?

Heb je jouw iPhone laten vallen en is het scherm stuk gevallen? Dat is natuurlijk erg vervelend. Heb je de keuze gemaakt voor een scherm reparatie van originele kwaliteit – scherm van derde partij? Dan bestaat de mogelijkheid dat je een melding op je scherm in beeld krijgt. Bijvoorbeeld: “Niet in staat om te controleren of deze iPhone een echt Apple scherm heeft”. Of je krijgt bij Instellingen – Algemeen – Info de melding “Onbekend onderdeel”. Naast een scherm reparatie, kun je ook bij het vervangen van een batterij of camera deze melding krijgen. Lees hieronder meer.

Wat betekenen deze berichten?

Je hoeft je hier geen zorgen om te maken. Deze berichten verschijnen wanneer er reparatiewerkzaamheden aan je toestel zijn uitgevoerd en hierbij niet gebruik is gemaakt van Apple Original scherm, batterij of camera. De melding betekent niet dat je scherm, batterij of camera een probleem of defect heeft, alleen kan jouw iPhone het oorspronkelijke fabrieks-af-aan scherm, batterij of camera niet meer ‘uitlezen’ en daarom deze melding krijgt. Deze melding beïnvloedt de werking van je iPhone niet! Na 5 dagen verdwijnt de melding op je vergrendel scherm, maar blijft daarna wel via Instellingen – Algemeen – Info in beeld staan.

Kies je bij ons voor een Apple Original reparatie, dan maken wij gebruik door het bij Apple ingekochte onderdeel en diagnostische tests, zodat er geen melding op je scherm in beeld verschijnt. Lees hier meer over onze iPhone reparaties door middel van een origineel Apple scherm.

Welke toestellen krijgen deze melding in beeld?

  • Voor de iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max en nieuwer inclusief de iPhone SE 2e en 3e generatie (2020 en 2022) kun je zien of de batterij is vervangen.
  • Voor de iPhone 11 modellen, iPhone 12 modellen, iPhone 13 modellen en iPhone 14 modellen kun je zien of het scherm is vervangen of batterij zijn vervangen.
  • En voor de iPhone 12 modellen, iPhone 13 modellen en de iPhone 14 modellen kun je zien of ook de camera is vervangen.

Wellicht ook interessant