×
9.6/10 (498 beoordelingen)

Waterschade is niet het einde van je telefoon

IRepair4u hoort al jaren ontzettend veel oorzaken waardoor een toestel waterschade heeft opgelopen:

“Er is een glas drinken over mijn toestel gevallen”,
“Mijn smartphone is in de wc gevallen”, 
De regen is fataal geworden voor mijn telefoon”,
“Mijn moeder heeft mijn broek en telefoon in de wasmachine gestopt”

Zonder de helpende hand van IRepair4u betekent dit meestal het einde van je kostbare smartphone.

Wat doe je bij mogelijke waterschade?

De manier waarop je toestel in aanraking is gekomen met water doet niet ter zake voor de vervolgstappen die je moet nemen.

Stap 1: Verwijder het water aan de buitenkant van je toestel. Een smartphone kan absoluut niet tegen water. Het kan de onderdelen van je toestel onomkeerbaar beschadigen. Verwijder je toestel dan ook zo snel mogelijk uit het water of een andere vloeistof. En haal het toestel uit een eventueel hoesje. Droog de buitenkant van je smartphone.

Stap 2: Zet je smartphone direct helemaal uit om kortsluiting te voorkomen. Zet je toestel daarna niet meer aan en ga deze zeker niet opladen.

Stap 3: Maak je smartphone zo droog mogelijk, haal het simkaartje en SD kaartje uit jouw telefoon.

Stap 4: Maak een afspraak bij IRepair4u. Neem contact op met IRepair4u en maak een afspraak voor een waterschade reparatie. Neem je toestel mee naar ons bezoekadres op de Ambachtsweg 5F in Bladel. Daar is je toestel in goede handen.

Het reinigingsproces van IRepair4u
Om je smartphone er weer bovenop te helpen, voert IRepair4u een uniek reinigingsproces uit. Dit neemt een aantal dagen in beslag en kost je 39 euro. We maken je toestel open en reinigen elk onderdeel van je toestel een aantal keer. Met elk onderdeel bedoelen we ook echt elk onderdeel. Hieronder valt ook het schoonmaken van de “shields” aan de binnenkant van je toestel. Verwijder je niet de “shields” binnenin, dan kan er water achterblijven en zorgen voor corrosie in je toestel. Op een later tijdstip kan dat water dan alsnog fataal zijn voor je toestel, door roestvorming. Na dit reinigingsproces kunnen we je vertellen wat de kans is dat je toestel volledig herstelt en/of wat de eventuele kosten zijn om je iPhone te repareren of iPad of Samsung. Vervolgens kun je zelf beslissen of je dit wilt.


Waterschade succesvol gerepareerd
IRepair4u heeft reeds vele iPhone, iPad, Samsung en diverse andere merken smartphones met waterschade succesvol gerepareerd. De kans is groot dat we ook jouw smartphone met waterschade kunnen repareren. We zullen hier in ieder geval ons uiterste best voor doen.

Voorkom waterschade
Met het water protect systeem kun jij je smartphone beschermen tegen waterschade. Het water protect systeem van IRepair4u voorziet alle interne componenten van je toestel van een waterafstotende coating. De kosten hiervan zijn 59 euro en dat is beduidend minder dan de prijs die je betaalt voor een waterschade reparatie. IRepair4u maakt je smartphone in slechts enkele minuten waterafstotend. We doen dit 6 dagen per week.

Wellicht ook interessant