×
9.6/10 (498 beoordelingen)

De 5 meest voorkomende reparaties

Een smartphone of tablet is niet meer weg te denken als primaire levensbehoefte; eten, drinken, smartphone en gratis wifi. Of het nu door onoplettendheid, menselijk falen of pure pech komt, onze apparaten willen nog wel eens sneuvelen of beschadigd raken. Maar het is nooit jouw schuld toch? Hoe dan ook, als het beschadigd is zal het gerepareerd moeten worden. Dan zit je bij ons gebakken! Weet jij welke reparaties wij het vaakst uitvoeren?

Schermreparatie smartphone: een van de meest voorkomende reparaties

Als we je vragen wat het meest kwetsbare onderdeel van jouw smartphone is zul je het goede antwoord hoogstwaarschijnlijk al in kunnen vullen. Dat is natuurlijk het scherm! Geklungel op de fiets (eigen schuld, want dat mag niet meer!), uit je handen gestoten op een festival of feestje… Een barst heb je zo, en in tegenstelling tot een krasje valt een barst véél meer op. Gelukkig is iPhone schermreparatie, Samsung schermreparatie of reparatie van een ander merk zo gepiept.

Schermreparatie iPad: veel voorkomende school reparaties

Van hetzelfde laken een pak: het scherm van je iPad of tablet. Je wilt ‘m ook nog wel eens gebruiken als je aan het koken bent (voor het recept), of een spelletje spelen op de bank. Leg je hem even op het aanrecht of de leuning van de bank en voor je het weet ligt hij op de grond. Een beschadigde tablet is misschien minder dringend dan een beschadigde smartphone, maar niet minder vervelend. Ook hiervoor staan wij voor je klaar.

iPhone, iPad of Samsung batterij vervangen 

De levensader van ieder smart device is de batterij – je kunt nog zo’n mooi scherm hebben, een fancy camera en de snelste processor, als je drie keer op een dag aan de lader moet gaat de essentie van een mobiele telefoon toch een beetje verloren. Wij reanimeren smartphones op dagelijkse basis; het is zonde (en duur!) als je een nieuwe telefoon overweegt terwijl een nieuwe batterij al je problemen oplost. 

Herstellen waterschade 

“Schat, maak je even wat foto’s voor m’n Insta? Hier bij de rand van het zwembad is g–“ *plons* Doei, smartphone! Water en elektronica, dat is niet bepaald een match. Haast en adequaat optreden zijn geboden! Wij kunnen in veel gevallen de gedane schade voor je repareren. Wat je zelf kunt doen voordat je naar ons toe komt, en hoe wij je smartphone proberen volledig te herstellen, lees je hier. 

Specifieke moederbordreparaties 

Middels solderen op moederbordniveau kunnen wij diverse problemen verhelpen zoals geen beeld of achtergrondlicht, geen of slechte touch-respons, of geen geluid tijdens bellen (voor iPhone 7 een bekend euvel).  

Wij houden van duidelijkheid en snelheid. Jij hoogstwaarschijnlijk ook. Wanneer je dus last hebt met een van bovenstaande problemen (of iets anders) en je naar ons belt wil je snel weten wanneer je terecht kan en hoe lang het duurt. In de meeste gevallen is jouw apparaat klaar terwijl je wacht. Bovendien heb je tot 12 maanden garantie en kun je gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice in de Kempen. Een kapot device is nooit leuk, maar bij IRepair4u weet je dat het ongemak van korte duur is. De meest betrouwbare iPhone reparatie en iPad reparatie in Bladel! 

Wellicht ook interessant