×
9.6/10 (138 beoordelingen)
€ 59,-
€ 49,-

iPhone 6 batterij

De batterij van een iPhone 6 heeft veel te voorduren, want waar gebruiken we de iPhone tegenwoordig niet voor? We bellen, appen, surfen en swipen er op los met ons toestel en dat vraagt gewoon enorm veel van een iPhone 6 batterij.

Gaat je iPhone 6 batterij niet meer lang genoeg mee?

Veel iPhone 6 gebruikers hebben het probleem dat de batterij van je iPhone 6 snel leeg is. Je iPhone 6 kan dan van het een op het andere moment uitvallen. Dit is natuurlijk erg vervelend, zeker als je voor een groot deel afhankelijk bent van je iPhone.

Bij iRepair4u snappen we dan ook goed dat onze klanten uit voornamelijk De Kempen en omstreken naar ons toekomen voor een iPhone 6 batterij reparatie. Uiteraard helpen we je graag verder maar we willen je niet onnodig kosten laten maken dus lees even verder en check of je echt een nieuwe iPhone 6 batterij nodig hebt. Is het antwoord ja, dan kun je van maandag tot en met zaterdag een afspraak maken om je iPhone 6 batterij te laten vervangen door iRepair4u. Je bent natuurlijk altijd welkom om je batterij te laten checken.

Herstel je software alvorens je de iPhone 6 batterij laat vervangen

Omdat een slecht werkende batterij ook het gevolg kan zijn van een software probleem raden we je altijd aan om de software van je iPhone 6 te herstellen alvorens je bij ons langs komt voor het vervangen van je batterij. Mogelijk zijn de problemen die jij ervaart met je iPhone 6 batterij al opgelost na een herstel van je software en bespaar je daarmee de kosten van een nieuwe batterij voor je iPhone 6. Het leven is al duur genoeg niet waar?

iPhone 6 batterij checken en doormeten

Als je langskomt met je iPhone 6 om de batterij te laten vervangen, zullen wij altijd deze batterij doormeten. Op die manier is het duidelijk of het probleem bij de batterij ligt of het ergens anders gezocht moet worden en de iPhone 6 batterij dus niet vervangen hoeft te worden.

De gegevens op je iPhone 6 blijven gewoon beschikbaar als de batterij vervangen moet worden. Het is natuurlijk altijd wel verstandig om een back-up te maken van de gegevens op je iPhone in bijvoorbeeld iCloud of je computer.

Ben jij niet die geluksvogel waarvoor de reparatiekosten bespaart blijven, kom dan langs bij iRepair4u, zodat wij je iPhone 6 kunnen voorzien van een nieuwe, goed werkende iPhone 6 batterij. Je kunt dan weer op een normale manier gebruik maken van je iPhone 6 zonder dat je deze steeds vaker moet opladen.

Andere iPhone 6 reparaties

Originele kwaliteit

Scherm reparatie

€ 99 € 89

ca. 30 minuten

Scherm reparatie

€ 99 € 89

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Laadpoort

€ 69

ca. 1 uur

Laadpoort

€ 69

Luidspreker

€ 69

ca. 1 uur

Luidspreker

€ 69

Oorspeaker

€ 69

ca. 1 uur

Oorspeaker

€ 69

Microfoon

€ 69

ca. 1 uur

Microfoon

€ 69

Home button

€ 69

ca. 1 uur

Home button

€ 69

Aan- en uit knop

€ 89

ca. 1 uur

Aan- en uit knop

€ 89

Behuizing

€ 129

ca. 1 werkdag

Behuizing

€ 129

Front camera

€ 69

ca. 1 uur

Front camera

€ 69

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"Na een telefoontje kan ik binnen afzienbare tijd terecht, repareert direct dus ik kan er gewoon op wachten. Snel, vriendelijk en vooral ook goed betaalbaar. Bedankt Jan!"
Mieke Netersel, 02-04-2021
10/10
"Zeer vakkundig en perfecte service!"
Anne Arendonk, 02-04-2021
8/10
"Super snel geholpen, en het ziet er top uit!"
Meike Bladel , 25-03-2021
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving