×
9.6/10 (106 beoordelingen)
€ 69,-

iPhone 6 laadpoort

Je iPhone 6 laadt niet op? Dan heb je een probleem, want ook de iPhone 6 heeft energie nodig om te kunnen functioneren.

Je iPhone 6 laadt niet op? Heb even geduld!

Als je iPhone 6 heel erg leeg is, blijft het beeldscherm van je iPhone 6 nog enige tijd zwart na het aansluiten van de oplaadkabel. Dit wil echter niet zeggen dat de iPhone 6 niet oplaad! Heb even geduld want bij een werkende lightning dock connector verschijnt het Apple logo enige tijd later in beeld.

Je iPhone 6 laadt niet op door een kapotte oplaadkabel?

Heb je je oplaadkabel voor de iPhone 6 gecontroleerd? Soms ligt de oorzaak namelijk niet bij de lightning dock connector van je iPhone 6 maar bij de oplaadkabel. Je oplaadkabel kan natuurlijk stuk gegaan zijn.  Wanneer je gebruik maakt van een goedkopere oplaadkabel zonder Apple licentie kan deze niet meer werken als gevolg van een nieuwe Apple update.

Je iPhone 6 laadt niet op! Misschien door stof of vuil in je oplaadpoort

Veel van de klanten van iRepair4u komen uit de Kempen en wij horen regelmatig dat zij hun iPhone 6 meenemen naar stoffige werkplekken. Meer dan eens verschijnen er bij iRepair4u iPhones waarvan de oplaadpoort niet meer werkt als gevolg van een verstopte dock connector. Wanneer je iPhone 6 regelmatig wordt blootgesteld aan stoffige ruimtes kan het vuil en stof zich zodanig ophopen in de lightning dock connector of iPhone 6 laadpoort dat deze geen contact meer kan maken met de oplaadkabel. Check dus even of je nog in de oplaadpoort van je iPhone 6 kunt kijken en verwijder anders heel voorzichtig (dus niet met een compressor oid) het vuil en stof in je dock connector.

Ben je bang om je iPhone 6 daarbij te beschadigen en je straks en groter probleem hebt dan alleen een iPhone die niet oplaadt door een beetje stof? Kom dan gerust langs bij iRepair4u. Wij hebben het juiste gereedschap tot onze beschikking om de lightning dock connector van je iPhone 6 schoon te maken.

Je iPhone 6 laadt niet op! Nog steeds niet? Kom dan langs bij iRepair4u

Wanneer je al het bovenstaande gecontroleerd hebt maar je iPhone 6 laadt niet op bel ons dan voor een afspraak. Door onze ruime kennis en ervaring zijn we in staat net iets verder te kijken en andere oorzaken voor het niet functioneren van de iPhone 6 laadpoort bloot te leggen. Je iPhone 6 laadt niet op omdat je iPhone 6 laadpoort daadwerkelijk stuk is, dan vervangen we de iPhone 6 lightning dock connector terwijl je wacht.

Andere iPhone 6 reparaties

Originele kwaliteit

Scherm reparatie

€ 139 € 99

ca. 30 minuten

Scherm reparatie

€ 139 € 99

Refurbished (OEM glas)

Scherm reparatie

Prijs op aanvraag

ca. 30 minuten

Scherm reparatie

Batterij

€ 59 € 49

ca. 30 minuten

Batterij

€ 59 € 49

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Luidspreker

€ 69

ca. 1 uur

Luidspreker

€ 69

Oorspeaker

€ 69

ca. 1 uur

Oorspeaker

€ 69

Microfoon

€ 69

ca. 1 uur

Microfoon

€ 69

Home button

€ 69

ca. 1 uur

Home button

€ 69

Aan- en uit knop

€ 89

ca. 1 uur

Aan- en uit knop

€ 89

Behuizing

€ 129

ca. 1 werkdag

Behuizing

€ 129

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"De reparatie van een IPhone 7 met audio probleem is keurig uitgevoerd en ook de nazorg is perfect. Men is goed bereikbaar voor problemen en ook wordt je goed op hoogte gehouden van de s..."
Jan Haren, 16-11-2020
10/10
"Na telefonische afspraak direct goed geholpen."
Rooijackers Transport Bladel, 16-11-2020
10/10
"Professioneel, geduldig legt het zonodig meerdere keren uit Ik beveel IRepair4U zeker aan! Je krijgt altijd een goed advies"
Mary Bladel, 07-11-2020
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving