×
9.6/10 (138 beoordelingen)
€ 69,-

iPhone 6 luidspreker

Wanneer je last hebt van een kapotte iPhone 6 luidspreker wordt niet alleen het geluid van je ringtone die afgaat wanneer je gebeld wordt of wanneer je wekker afgaat onverstaanbaar. Je kunt door een kapotte luidspreker ook het geluid van je favoriete muziek of het geluid bij films en video’s niet meer horen. Hoe irritant is dat? Bespaar jezelf dan ook de grote ergernissen die gepaard gaan met een kapotte iPhone 6 luidspreker en laat de luidspreker maken bij iRepair4u.

Door een kapotte iPhone 6 luidspreker favoriete muziek onverstaanbaar

Luister je regelmatig naar je favoriete muziek op je iPhone 6? Naar alle waarschijnlijkheid staat er een afspeellijst op je iPhone 6 met al jouw favoriete nummers die bij een goed werkende iPhone 6 luidspreker heerlijk in je oren klinken. Terwijl je naar je favoriete muziek luistert, duurt de busreis minder lang, gaat het sporten veel gemakkelijker en worden avondjes met je vrienden en vriendinnen nog gezelliger. Het is vervelend als dit alles onmogelijk wordt gemaakt door een defecte iPhone 6 luidspreker.

iPhone 6 luidspreker kan zes dagen in de week gerepareerd worden

iRepair4u is zes dagen in de week bereikbaar voor het maken van een afspraak voor elke iPhone 6 reparatie, zo ook wanneer je iPhone 6 luidspreker kapot is. Wij proberen zo snel mogelijk een afspraak voor je in te plannen, zodat we je zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.

In het overgrote deel van de gevallen kunnen we je snel van dienst zijn, omdat we al onze onderdelen van originele kwaliteit, in de juiste kleuren, direct op voorraad hebben. Meestal kun je dezelfde dag nog terecht bij iRepair4u in Bladel voor een reparatie van de iPhone 6 luidspreker of voor een andere iPhone 6 reparatie waar iRepair4u inmiddels een ruime ervaring in heeft opgebouwd.

We vertellen je altijd eerlijk over onze manier van werken en geven je onze mening en advies. Uiteraard bepaal jij altijd wat er wel en niet gerepareerd wordt aan je iPhone 6 en wij zijn pas tevreden als jij met een goed gevoel bij ons de deur uit gaat.

Andere iPhone 6 reparaties

Originele kwaliteit

Scherm reparatie

€ 99 € 89

ca. 30 minuten

Scherm reparatie

€ 99 € 89

Batterij

€ 59 € 49

ca. 30 minuten

Batterij

€ 59 € 49

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Laadpoort

€ 69

ca. 1 uur

Laadpoort

€ 69

Oorspeaker

€ 69

ca. 1 uur

Oorspeaker

€ 69

Microfoon

€ 69

ca. 1 uur

Microfoon

€ 69

Home button

€ 69

ca. 1 uur

Home button

€ 69

Aan- en uit knop

€ 89

ca. 1 uur

Aan- en uit knop

€ 89

Behuizing

€ 129

ca. 1 werkdag

Behuizing

€ 129

Front camera

€ 69

ca. 1 uur

Front camera

€ 69

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"Na een telefoontje kan ik binnen afzienbare tijd terecht, repareert direct dus ik kan er gewoon op wachten. Snel, vriendelijk en vooral ook goed betaalbaar. Bedankt Jan!"
Mieke Netersel, 02-04-2021
9/10
"Prima"
Harm Reusel , 31-03-2021
10/10
"Snel hersteld werkt weer top"
Stef Casteren, 25-03-2021
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving