×
9.5/10 (82 beoordelingen)
€ 69,-

iPhone 6 oorspeaker

We hebben de iPhone 6 al lang niet meer alleen om elkaar te bellen. Toch worden er nog regelmatig gewoon telefoongesprekken gevoerd. Heel irritant als er door de een of andere reden ruis op de lijn komt. Als de oplossing voor die ruis gelegen is in het vervangen van de iPhone 6 oorspeaker dan ben je bij iRepair4u aan het juiste adres en helpen wij je uiteraard graag!

Erger je niet langer aan een kapotte iPhone 6 oorspeaker

Wanneer jij de persoon aan de andere kant niet meer kunt horen maar hij of zij jou wel dan heb je zeer waarschijnlijk een defecte oorspeaker. De oorspeaker vormt slechts een klein onderdeel dat defect is, maar kan voor grote ergernissen zorgen. Met een nieuwe iPhone 6 oorspeaker van een originele kwaliteit krijg jij het gehoor weer terug en hoef je je niet langer te ergeren aan een defecte oorspeaker. Heb jij oren naar een nieuwe iPhone 6 oorspeaker neem dan contact op met iRepair4u.

Wacht terwijl je iPhone 6 oorspeaker wordt vervangen

Verlies jij je iPhone 6 het liefst geen enkel moment uit het oog, dus ook niet voor een oorspeaker reparatie aan de iPhone 6? Kom dan langs bij iRepair4u of maak een afspraak, zodat we de iPhone 6 oorspeaker kunnen vervangen waar je bij zit. Doordat het merendeel van onze klanten uit de directe omgeving van Bladel komen zijn wij een vertrouwd adres geworden voor voornamelijk mensen uit De Kempen, Arendonk en verder. Voor mensen uit de directe omgeving van Bladel is het gemakkelijk om snel even binnen te lopen bij iRepair4u en met een gerepareerde iPhone 6 de deur uit te gaan.

Wij hebben een ruime ervaring opgebouwd met het vervangen van een iPhone 6 oorspeaker, zodat wij je er alles over kunnen vertellen in de tijd die je bij ons doorbrengt en nodig is voor het repareren van je iPhone. We vinden het belangrijk dat onze klanten met een gerepareerde  oorspeaker en een goed gevoel de deur uit gaan.

Andere iPhone 6 reparaties

Originele kwaliteit

Scherm reparatie

€ 139 € 99

ca. 30 minuten

Scherm reparatie

€ 139 € 99

Refurbished (OEM glas)

Scherm reparatie

Prijs op aanvraag

ca. 30 minuten

Scherm reparatie

Batterij

€ 59 € 49

ca. 30 minuten

Batterij

€ 59 € 49

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Laadpoort

€ 69

ca. 1 uur

Laadpoort

€ 69

Luidspreker

€ 69

ca. 1 uur

Luidspreker

€ 69

Microfoon

€ 69

ca. 1 uur

Microfoon

€ 69

Home button

€ 69

ca. 1 uur

Home button

€ 69

Aan- en uit knop

€ 89

ca. 1 uur

Aan- en uit knop

€ 89

Behuizing

€ 129

ca. 1 werkdag

Behuizing

€ 129

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Deskundige en snelle afhandeling Van de reparatie"
Wil Bladel, 08-08-2020
10/10
"Mijn Iphone SE was defect, ik kon hem niet meer opladen. Ik heb Irepair gebeld en kon meteen komen. Er werd meteen tijd voor mij gemaakt en een diagnose gedaan. De reparatie kosten waar..."
Frank Gool Oost West en Middelbeers, 30-07-2020
10/10
"Kan iedereen dit bedrijf aanraden top!!!!"
Paul Casteren, 30-07-2020
iRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving