×
9.6/10 (528 beoordelingen)

iPhone moederbord reparatie

IRepair4u Bladel voert naast scherm reparaties ook vele verschillende iPad en iPhone moederbord reparatie uit. IRepair4u is gespecialiseerd om vrijwel alle problemen te kunnen verhelpen. IRepair4u onderscheidt zich met iPhone moederbord reparaties van andere reparatie bedrijven.

Vele verschillende soorten iPhone moederbord reparaties

In de loop der jaren hebben de reparateurs van IRepair4u vele jaren ervaringen en cursussen opgedaan om specifieke iPhone moederbord reparaties uit te kunnen voeren. Zo zijn veel gehoorde problemen de iPhone 7 audio chip reparatie, iPhone U2 chip reparatie en bijvoorbeeld een iPhone touch disease reparatie bijna dagelijkse reparaties voor onze reparateurs.

iPhone 7 audio chip reparatie iPhone 7 audio chip reparatie

Naar mate de iPhone 7 nu wat ouder begint te worden en langzaam uit hun garantie periode gaan lopen, krijgen wij deze toestellen steeds meer aangeboden voor de meest uiteenlopende reparaties. Wat ons erg opvalt is dat de iPhone 7 vaak wordt aangeboden met een defecte iPhone audio IC. Zo kun je met de iPhone 7 niet meer bellen, tijdens het bellen het geluid niet op de luidspreker zetten of een spraakmemo via de dictafoon opnemen. Een defecte iPhone 7 audio chip kan voorkomen als de iPhone bijvoorbeeld een keer is gevallen. Door een val kan de audio chip los laten van het moederbord. En juist de audio chip zorgt voor het geluid van de telefoon. IRepair4u maakt een defecte iPhone 7 audiochip voor je! Omdat het repareren van de audiochip erg specialistisch werk is, duurt de reparatietijd ca. 2 werkdagen. Lees hier meer over audiochip iPhone 7 vervangen.

iPhone U2 chip / tristar chip 

Gebruik je geen originele oplaadkabel of een kabel met een MFI licentie? Hierdoor kan het voorkomen dat de U2 chip stuk gaat. De oplaadbeveiliging zit namelijk niet in de iPhone, maar in de oplaadkabel. Een U2 chip is een chip op het moederbord. De chip heet in de verschillende iPhone modellen weer anders, U2 chip of tristar chip. In de apparaten met lightning aansluiting regelt de U2 chip de laadfunctie van de iPhone en de USB-functionaliteit. Het grootste probleem met deze chip is dat deze stuk kan gaan door het gebruik van niet-gecertificeerde kabels. Gebruik daarom altijd een gecertificeerd apparaat met een Apple licentie (MFI). MFI (Made for iPhone) oplaad kabels zijn speciaal ontworpen voor de lightning apparaten van Apple; zoals de iPhone X, iPhone 8 of iPad 2018.

Het repareren van de U2 chip is een hele uitdaging en een echt precisie iPhone moederbord reparatie. IRepair4u is o.a. gespecialiseerd in het vervangen van de U2 chip iPhone moederbord reparatie. Door onze kennis die we de afgelopen jaren hebben opgedaan met de vele verschillende iPhone moederbord reparaties, kunnen we problemen met de U2 chip goed diagnosticeren en een prijsopgave geven. Lees hier meer over U2 chip reparatie / tristar chip reparatie.

Waterschade aan jouw telefoon of tablet is niet het einde 

Heeft jouw iPhone waterschade opgelopen? Geen paniek er is nog hoop! Zet jouw toestel onmiddellijk uit en leg de telefoon niet meer aan de oplader of op de verwarming. Kom nu zo snel als je kunt onze kant op! Om je smartphone of tablet er weer bovenop te helpen, voert IRepair4u een uniek reinigingsproces uit. Het reinigingsproces neemt een aantal dagen in beslag en kost je € 39. Jouw telefoon wordt door een van onze vakkundige reparateurs opengemaakt en elk onderdeel van je telefoon wordt gereinigd. En met elk onderdeel bedoelen wij ook echt elk onderdeel. Hieronder valt ook het schoonmaken van de “shields” aan de binnenkant van je toestel. Als de “shields” niet worden schoongemaakt, dan kan er water achterblijven en zorgen voor corrosie in je toestel. Corrosie kan op den duur voor flinke schade zorgen.

IRepair4u heeft reeds vele iPhone’s, iPad’s, Samsung, Huawei en andere smartphones met waterschade succesvol gerepareerd. De kans is groot dat we ook jouw smartphone met waterschade kunnen repareren. We zullen hier in ieder geval ons uiterste best voor doen. Lees hier meer: waterschade is niet het einde van jouw telefoon .

iPhone 6 geen service – iPhone 6 baseband reparatie

Een veelvoorkomende probleem van de iPhone 6 is geen service. Hierbij werkt het mobiele netwerk niet en jouw toestel blijft op ‘zoeken’ of ‘geen service’ staan. Dit probleem kan worden veroorzaakt door een defecte iPhone 6 baseband. Als de baseband van jouw iPhone 6 defect is, is het zelfs niet mogelijk om het alarmnummer te bellen.

Je kunt gemakkelijk controleren of de iPhone 6 baseband stuk is door naar het bel scherm te gaan en *#06# te draaien. Komt hierbij een lang nummer in beeld te staan? Dit is het IMEI nummer. Komt het IMEI nummer niet in beeld? Dan kun je ervan uitgaan dat de baseband defect is. Het repareren van de baseband is een hele uitdaging en een echt precisie werkje. Door onze kennis die we de afgelopen jaren hebben opgedaan met de vele verschillende iPhone moederbord reparaties, kunnen wij een defecte iPhone 6 baseband repareren.

Heb je een iPhone 6 zonder mobiel netwerk bereik? Neem snel contact met ons op en wij zorgen voor een kwalitatieve en vakkundige iPhone moederbord reparatie!

Wellicht ook interessant