×
9.6/10 (106 beoordelingen)

iPhone 4S reparatie

Modelcode A1431 / A1387

iRepair4u is een reparatiepunt voor alle smartphones en tablets waar reparaties op een goede manier worden uitgevoerd met onderdelen van originele kwaliteit. Wanneer je bij ons langskomt voor een iPhone 4S reparatie worden de onderdelen die vervangen moeten worden vervangen door nieuwe iPhone 4S onderdelen.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

€ 69

ca. 1 uur

Scherm reparatie

€ 69

Batterij

€ 39

ca. 30 minuten

Batterij

€ 39

Laadpoort

€ 39

ca. 1 uur

Laadpoort

€ 39

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

8/10
"Mijn ervaring met Irepair4u ervaar ik als zeer goed. Ik kon snel terecht, en ook was de reparatie snel klaar. Ik had de keuze om naar zijn werkplaats te komen, of dat mijn telefoon werd..."
Jan Bladel, 30-12-2020
10/10
"Binnen een uur was het glas van mijn IPhone vervangen. Geweldige service!"
Chiel Bladel, 17-11-2020
10/10
"Prima geholpen"
Arnoud Hapert, 30-10-2020
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPhone 4S reparaties iRepair4u maakt je iPhone 4S als nieuw

De reparateurs kennen de iPhone 4S van binnen en van buiten en zijn dan ook perfect in staat dit toestel te repareren wanneer onderdelen van de iPhone 4S niet goed functioneren of wanneer je iPhone 4S beschadigd is geraakt. Zoals gezegd werken wij uitsluitend met iPhone 4S onderdelen van goede kwaliteit zodat je iPhone 4S er na een iPhone 4S reparatie als nieuw uitziet.

Lees verder

iPhone 4S reparatie wat kan iRepair4u allemaal repareren?

iRepair4u heeft ontzettend veel iPhone 4S reparaties die ze voor je kan uitvoeren en waarmee ze jou van veel ongemakken of lelijke schades aan je iPhone 4S kan afhelpen. Wanneer een van de vele functieknoppen van je iPhone 4S niet werkt kunnen wij deze in een korte tijd voor je repareren. Daarnaast kun je ook bij ons terecht wanneer je iPhone 4S geen connectie maakt met wifi, wanneer je camera kapot is of wanneer de accu van je smartphone veel te snel leeg gaat. Het zijn allemaal ontzettend irritante dingen die iRepair4u eenvoudig voor je kan oplossen door een iPhone 4S reparatie voor je uit te voeren. Op onze website proberen we je een zo volledig mogelijk overzicht te geven van de iPhone 4S reparaties die we voor je kunnen uitvoeren. Wanneer de problemen die jij met je iPhone 4S ervaart of de iPhone 4S reparatie waar jij naar op zoek bent niet wordt omschreven op onze website neem dan gerust contact met ons op want de kans is groot dat iRepair4u je alsnog verder kan helpen.

iPhone 4S reparatie het adres om je iPhone 4S scherm te laten vervangen

De meeste iPhone 4S reparaties die wij uitvoeren zijn iPhone 4S reparaties om het scherm van de iPhone 4S te vervangen. Na een val van de iPhone 4S moet je veel geluk hebben wil je iPhone 4S scherm onbeschadigd uit de strijd komen want in de meeste gevallen is je scherm bekrast of in vele stukjes gebarsten. iRepair4u kan dit iPhone 4S scherm vervangen door een nieuw iPhone 4S scherm wanneer jij je iPhone 4S ter reparatie bij ons aanbiedt.

iPhone 4S reparatie een vertrouwd adres met goede service

Wij maken maar weinig reclame voor iRepair4u want goede diensten en een goede service verkopen zich vanzelf. Door de vele reparaties die wij inmiddels hebben uitgevoerd zijn wij een vertrouwd adres geworden voor met name mensen uit de kempen. Ons bezoekadres bevindt zich op het industrieterrein in Bladel aan de Ambachtsweg 5F. Op deze locatie zijn wij prima bereikbaar voor mensen uit Bladel en omliggende dorpen als Reusel, Bergeijk, Vessem en Hilvarenbeek.

iPhone 4S reparatie van maandag tot en met zaterdag

iRepair4u is zes dagen in de week geopend om voor jou een iPhone 4S reparatie uit te voeren. Je kunt tijdens onze openingstijden gewoon bij ons binnenlopen voor een iPhone 4S reparatie maar als je er zeker van wilt zijn dat je niet lang hoeft te wachten bel je ons het beste voor een persoonlijke afspraak.