×
9.6/10 (106 beoordelingen)

iPhone 6S Plus reparatie

Modelcode A1634 / A1687 / A1699

Is het scherm van je iPhone 6S Plus gebroken, kun je niet meer fatsoenlijk bellen, wordt je simkaart niet gelezen, werkt de wifi niet goed, is je camera kapot of heb jij last van een van die vele andere ongemakken? Als je daar zo snel mogelijk van af wilt, kom dan snel langs bij iRepair4u voor een iPhone 6S Plus reparatie.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Originele kwaliteit

Scherm reparatie

€ 179

ca. 30 minuten

Scherm reparatie

€ 179

Refurbished (OEM glas)

Scherm reparatie

Prijs op aanvraag

ca. 30 minuten

Scherm reparatie

Op aanvraag

Batterij

€ 69

ca. 30 minuten

Batterij

€ 69

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Laadpoort

€ 69

ca. 2 uur

Laadpoort

€ 69

Luidspreker

€ 69

ca. 1 uur

Luidspreker

€ 69

Oorspeaker

€ 69

ca. 1 uur

Oorspeaker

€ 69

Microfoon

€ 69

ca. 1 uur

Microfoon

€ 69

Home button

€ 89

ca. 1 uur

Home button

€ 89

Aan- en uit knop

€ 89

ca. 1 uur

Aan- en uit knop

€ 89

Behuizing

€ 129

ca. 1 werkdag

Behuizing

€ 129

Front camera € 89,-

Camera achter

€ 89

ca. 2 uur

Camera achter

€ 89

Moederbord

Prijs op aanvraag

Moederbord

Op aanvraag

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Vakkundig, snel en vriendelijk geholpen! Prima service!"
Pierre Bladel, 30-12-2020
10/10
"Super service. Mijn telefoon was gecrashed en mijn back-up was niet goed. Jan heeft er 2 dagen aan gewerkt maar alles weer terug. Super bedankt"
Martijn van den Broek BLADEL, 16-11-2020
10/10
"Professioneel, geduldig legt het zonodig meerdere keren uit Ik beveel IRepair4U zeker aan! Je krijgt altijd een goed advies"
Mary Bladel, 07-11-2020
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPhone 6S Plus reparatie voor een nieuw iPhone 6S Plus scherm

De meeste iPhone 6S Plus reparaties die door ons worden uitgevoerd zijn scherm reparaties. De schermen van de iPhone 6S Plus zijn erg gevoelig en bij een val breekt een iPhone 6S Plus scherm al snel. Bij een scherm reparatie wordt je kapotte scherm vervangen door een iPhone 6S Plus scherm van originele kwaliteit. Nieuwe schermen voor de iPhone 6S Plus heeft iRepair4u meestal direct op voorraad, zodat lange wachttijden op de juiste onderdelen je bespaard blijven. We kunnen een iPhone 6S Plus scherm vaak zelfs nog dezelfde dag voor je vervangen wanneer je dit wenst.

Lees verder

iPhone 6S Plus reparatie met refurbished iPhone 6S Plus scherm

Schermen van originele kwaliteit voor de iPhone 6S Plus zijn best prijzig. Dus een iPhone 6S Plus reparatie waarbij het scherm vervangen dient te worden is niet goedkoop. We merken dan ook dat er steeds meer vraag komt naar refurbished iPhone 6S Plus schermen. Dit zijn schermen afkomstig van gebruikte iPhone 6S Plus toestellen. Deze schermen zijn gecontroleerd op kwaliteit en worden allemaal voorzien van een nieuwe glasplaat. Het enige verschil met een nieuw scherm is dat een refurbished iPhone 6S Plus scherm niet nieuw genoemd mag worden, want dit scherm is immers afkomstig van een ander iPhone 6S Plus toestel. Een refurbished iPhone 6S Plus scherm is echter gewoon goed en wij snappen de vraag daarnaar dan ook maar al te goed. Voor meer informatie over een refurbished iPhone 6S Plus scherm neem gerust contact met ons op!

iPhone 6S Plus reparaties voor alle te repareren onderdelen

Zoals gezegd voert iRepair4u dagelijks diverse iPhone 6S Plus reparaties uit, dus niet alleen iPhone 6S Plus scherm reparaties. Door de jarenlange ervaring van de reparateurs die werkzaam zijn bij iRepair4u is de iPhone 6S Plus een open boek. De meest voorkomende reparaties van de iPhone 6S Plus staan op onze website. Mochten de problemen die jij ervaart of de iPhone 6S Plus reparatie waar jij naar op zoek bent niet terug te vinden zijn op onze website, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen. De kans is namelijk groot dat we je toch kunnen helpen.

Reparatie van je iPhone 6 Plus mogelijk van maandag tot en met zaterdag

Voor alle iPhone 6S Plus reparaties kun je zes dagen in de week bij ons terecht. Wanneer je er zeker van wilt zijn dat je niet al te lang hoeft te wachten op de reparatie van je iPhone 6S Plus neem je het beste van te voren contact met ons op. We kunnen onze agenda’s dan op elkaar afstemmen waardoor je niet langer dan nodig hoeft te wachten op het repareren van je iPhone 6S Plus.