×
9.6/10 (106 beoordelingen)

iPhone 6S reparatie

Modelcode A1633 / A1688 / A1700

Welkom bij iRepair4u! De geschikte locatie om je iPhone 6S te laten repareren. Veel tevreden klanten zijn je al voorgegaan en hebben van onze goede service voor de iPhone 6S reparatie gebruik gemaakt. Service vinden wij namelijk heel belangrijk wanneer je naar ons toe komt voor het repareren van je iPhone.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Originele kwaliteit

Scherm reparatie

€ 139 € 129

ca. 30 minuten

Scherm reparatie

€ 139 € 129

Refurbished (OEM glas)

Scherm reparatie

€ 99

ca. 30 minuten

Scherm reparatie

€ 99

Batterij

€ 59

ca. 30 minuten

Batterij

€ 59

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Laadpoort

€ 69

ca. 1 uur

Laadpoort

€ 69

Luidspreker

€ 69

ca. 1 uur

Luidspreker

€ 69

Oorspeaker

€ 69

ca. 1 uur

Oorspeaker

€ 69

Microfoon

€ 69

ca. 1 uur

Microfoon

€ 69

Home button

€ 59

ca. 1 uur

Home button

€ 59

Aan- en uit knop

€ 89

ca. 1 uur

Aan- en uit knop

€ 89

Behuizing

€ 129

ca. 1 werkdag

Behuizing

€ 129

Front camera € 89,-

Camera achter

€ 89

ca. 1 uur

Camera achter

€ 89

Moederbord

Prijs op aanvraag

Moederbord

Op aanvraag

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Vakkundig, snel en vriendelijk geholpen! Prima service!"
Pierre Bladel, 30-12-2020
10/10
"Hele fijne ervaring. Goede duidelijke communicatie over prijzen en snel geholpen. Met een kopje koffie wachten op scherm reparatie top service dus!"
kim Mulder Eindhoven, 24-12-2020
10/10
"Super service. Mijn telefoon was gecrashed en mijn back-up was niet goed. Jan heeft er 2 dagen aan gewerkt maar alles weer terug. Super bedankt"
Martijn van den Broek BLADEL, 16-11-2020
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Veel voorkomende iPhone 6S reparaties

Hier vind je alvast een antwoord op vragen als je iPhone 6S kapot is. Op de eerste plaats natuurlijk een antwoord op de vraag welke iPhone 6S reparatie je iPhone nodig heeft. In het overzicht vind je bijna alle reparaties voor je iPhone 6S. Hierin staat omschreven of een reparatie noodzakelijk is en waaraan je de schade kunt herkennen.

Lees verder

iPhone 6S reparatie van goede kwaliteit betaalt zich uit

iRepair4u maakt alleen gebruik van onderdelen van originele kwaliteit. We zijn van mening dat het repareren van een iPhone 6S enkel en alleen goed uit te voeren is met de beste onderdelen. Jij hebt eerder al je geld uitgegeven aan een dure iPhone 6S en we vinden het zonde deze kwaliteit te verprutsen met slecht nagemaakte onderdelen. Door het gebruik van onderdelen van originele kwaliteit voor de iPhone 6S zorgen wij dat de kwaliteit van de iPhone 6S reparatie zeker is. Dan zijn wij daarin niet altijd de goedkoopste zijn, kwaliteit leveren vinden wij het allerbelangrijkste!

Vakkundige iPhone 6S reparatie met topservice bij iRepair4u

Als klant van iRepair4u mag je rekenen op een goede service. Dit geldt natuurlijk zowel voor, tijdens als na de reparatie van je iPhone 6S. Je kunt altijd bij ons terecht op de Ambachtsweg 5F in Bladel. Daarnaast kun je telefonisch contact opnemen voor vragen of advies over een reparatie. We bekijken samen met jou wat de reparatie voor je iPhone 6S inhoudt. Al onze medewerkers zullen je daarbij een eerlijk advies geven.

Reparatie iPhone 6S met als motto “No cure no pay”

Meer dan eens komen er klanten bij ons met de gedachte dat een iPhone 6S reparatie erg kostbaar is en gaan zij zonder (hoge) kosten bij ons weg. Soms is een heel vervelend probleem aan je iPhone 6S eenvoudig op te lossen zonder dat daarvoor een reparatie nodig is. Uiteraard geldt bij ons: no cure no pay! Als wij je iPhone 6S niet kunnen maken, dan worden er natuurlijk geen kosten in rekening gebracht. Dit geldt niet voor alle reparaties. Voor waterschades van je iPhone 6S vragen wij €39,- onderzoekskosten.

iRepair4u is gevestigd in Bladel, de Kempen, en is zes dagen per week geopend. Wij zijn zes dagen in de week bereikbaar om een afspraak te maken voor je iPhone 6S reparatie. We leggen onze agenda’s naast elkaar en kijken wat het beste moment is om je iPhone 6S te maken.